EXIT STIŽE U CRNU GORU: ŽURKE NA JAZU,VELIKOJ PLAŽI, BUDVI I KOTORU

EXIT STIŽE U CRNU GORU: ŽURKE NA JAZU,VELIKOJ PLAŽI, BUDVI I KOTORU

0
Podijeli

Najveći muzički festival jugoistočne Evrope Exit sljedeće godine se širi i na Crnu Goru, a održavaće se od 15. do 17. jula na plaži Jaz pod nazivom Sea dance, prenosi CdM.

Naredno izdanje Exita zakazano je za 10. jul, na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i trajaće tri dana, nakon čega će se dobar provod preseliti u Crnu Goru.
Glavna bina ovog novog muzičkog događaja nalazi se na plaži Jaz, a dio festivala će biti održan na Velikoj plaži kod Ade Bojane, starom gradu Kotora i starom gradu Budve.
Četvorodnevni komplet karata za festival u Novom Sadu koštaće, po promotivnoj cijeni, od 44 eura.
Karte će biti u prodaji od 12. decembra.
Najbrži koji se tog dana, tačno u podne budu registrovali na sajtu Gigstix.com moćiće da kupe najviše četiri kompleta karata po ceni koja je 60 odsto niža od regularne.
Pored toga, oni koji kupe ove promotivne karte dobijaju i besplatne ulaznice za Sea dance festival.
Kako su juče prenijele Primorske novine, delegacija Opštine Budva, na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Rađenovićem otputovala je za Novi Sad, gdje će biti zaključen sporazum o organizovanju festivala Exit u Budvi tokom predstojećeg ljeta.
“Koncepciju Exita, koji se održava u Novom Sadu, pozitivno smo ocijenili i postoji velika mogućnost da će se čuveni festival iduće godine održati u Crnoj Gori”, rekao je ranije Rađenović.
Sudbina Exita na Petrovaradinu još je neizvijesna, ali će čelni ljudi festivala dati sve od sebe da se on i dalje održava u Novom Sadu.
Zato bi organizacija u Budvi bila samo proširenje tog festivala, koji je svrstan među deset najboljih u Evropi.
Poznato je da je Exit u prethodnom periodu imao problema kad je riječ o finansiranju od Vlade Srbije, te da su za sljedeću godinu i Ministarstvo privrede i kulture najavili ukidanje finansiranja manifestacija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code