“EXIT” U BUDVI?

“EXIT” U BUDVI?

161
0
Podijeli

Festival Exit od sljedeće godine održavaće se i u Crnoj Gori. Naime, postoji velika mogućnost da će sljedećeg ljeta ova značajna manifestacija biti organizovana na Crnogorskom primorju, prenosi CDM.

 

U prilog tome ide izjava predsjednika opštine Budva Lazara Rađenovića, koji je na sjednici Skupštine opštine rekao da je koncepcija festivala s njihove strane pozitivno ocijenjena.

Picerija i restoran

“Koncepciju Exita, koji se održava u Novom Sadu, pozitivno smo ocijenili i postoji velika mogućnost da će se čuveni festival iduće godine održati u Crnoj Gori”, rekao je Rađenović.

Delegacija Opštine Budva, na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Rađenovićem putuje danas za Novi Sad, gdje će sjutra biti zaključen sporazum o organizovanju festivala Exit u Budvi tokom predstojećeg ljeta.

Kako saznaju Primorske novine kao lokacija biće ponuđen Jaz.

Sudbina Exita na Petrovaradinu još je neizvijesna, ali će čelni ljudi festivala dati sve od sebe da se on i dalje održava u Novom Sadu.

Zato bi organizacija u Budvi bila samo proširenje tog festivala, koji je svrstan među deset najboljih u Evropi.

Poznato je da je Exit u prethodnom periodu imao problema kad je riječ o finansiranju od Vlade Srbije, te da su za sljedeću godinu i Ministarstvo privrede i kulture najavili ukidanje finansiranja manifestacija.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code