FALSIFIKOVAO ISPRAVE

FALSIFIKOVAO ISPRAVE

0
Podijeli

Granicni_prelaz_Debeli_brijegSlužbenici Područne jedinice Herceg Novi lišili su u subotu kasno uveče slobode B.S. (21) iz Vučitrna, sa Kosova  zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Iz Uprave policije saopštavaju da su službenici Ispostave granične policije Herceg Novi Ekspoziture granične policije Sutorina, 21. januara, u 22,40 časova, na graničnom prelazu Debeli brijeg kontrolisali lice koje im je pokazalo ispravu Makedonije, sa ličnim imenom S.H.

Picerija i restoran

Posumnjali su u ispravnost putne isprave koju im je to lice prezentovalo, uz tvrdnju da je pasoš Makedonije, kao i vozačku dozvolu, kupio na Kosovu za 900 eura. Potom je o sebi dao prave podatke, odnosno rekao da se zove B.S, te da je sa Kosova.

Od njega su zatim oduzeti pasoš i vozačka dozvola, a on je predat službenicima PJ Herceg Novi – Filijali za suzbijanje privrednog kriminaliteta na dalje postupanje. U policijskim prostorijama je potom i potvrđen njegov identitet.

Policijski službenici PJ Herceg Novi su o događaju obavijestili zamjenika Osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom, kojem je B.S. u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, juče sproveden.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code