Fanfani: Prave socijaldemokratske vrijednosti definitivno utemeljene u Herceg Novom

Fanfani: Prave socijaldemokratske vrijednosti definitivno utemeljene u Herceg Novom

4192
12
Podijeli

Socijaldemokrate su veoma zadovoljne rezultatom koji je ostvaren na lokalnim izborima u Herceg Novom, koji je gotovo dva i po puta bolji nego onaj na parlamentarnim izborima, a time je definitivno potvrđeno da je ideja partije sačuvana i trajno utemeljena. To je saopštila nosilac liste Socijaldemokrata Herceg Novi – Tatjana Fanfani.

– Ispostavilo da je samostalan nastup Socijaldemokrata na ovim izborima bio pun pogodak. Za par mjeseci od parlamentarnih izbora osvojili smo gotovo dva i po puta veću podršku u odnosu na oktobar 2016. godine, što samo potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja dodatno ojačana u Herceg Novom, a time i trajno utemeljena i ovaj rezultat nas još više obavezuje da na pravim socijaldemokratskim vrijednostima još jače istrajavamo i u narednom periodu, poručila je ona.

Picerija i restoran

Fanfani se ovom prilikom zahvalila svim Novljankama i Novljanima koji su na ovim izborima položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu i naglasila je da će Socijaldemokrate, učestvujući u radu Skupštine Herceg Novog, podržati one partije koje su istinski spremne da rade u interesu grada i građana Herceg Novog.

Po njenim riječima, Socijaldemokrate posebnu zahvalnost duguju onim građankama i građanima Herceg Novog koji su ih, kako dodaje, olovkom podržali i ukazali im povjerenje.

– Njih 759 ukazali su nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo. Oni nam daju neizmjernu snagu da još jače i motivisanije nastavimo našu misiju za dobrobit i prosperitet svih građana Herceg Novog, zaključila je nosilac liste Socijaldemokrate Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”

12 Komentari

 1. Mogu reć da mi je žao što vas nema više ,onda bi bilo sve drugačije, nebi se ovi praznoglavci kočoperili ovsko.. Ali neka probaju Novljani ,,ljepši kruh od pogače” .Odakle im je Bečić možda je Zeta bliža od Podgorice pa će ih usrećiti bit će im ovo ljeto jeftinije lubenice, obećao im je svašta pa se primili kso pijan za plot. Vama sa CD sa srećom i prava ste gospoda sa iskustvom

  6
  22
 2. Molim vas mozete li samo rec 3 stavri po kojima se razlikujete od DPS-a.
  Ako napisete da se presjednici drugacije zovu-nije tacno Isti je covjek.
  Koje su to razlike,mi Vas molimo da nam to napisete da svi znamo !

  40
  12

Ostavite komentar

*

code