Početna Radio Jadran FANTASTIČAN RAST POSJETA PORTALA RADIJA JADRAN

FANTASTIČAN RAST POSJETA PORTALA RADIJA JADRAN

0

sajt grafikonPortal Radija Jadran od početka juna do danas bilježi rekordnu posjetu, sa preko 300.000 pregledanih stranica (pageviews).
Ovogodišnji april je do sada bio najposjećeniji sa 15.263 unikatne posjete, a u junu, za samo pola mjeseca, već je zabilježeno 22.690 unikatnih posjeta Jadranovom portalu. Najviše posjeta je iz Crne Gore, zatim slijede Rusija, Ukrajina, pa Srbija, Bjelorusija, SAD…

I dalje su najčitaniji tekstovi koji se odnose na društveno-politička zbivanja u Herceg Novom. Tako su u junu za sada najčitaniji tekstovi: „PLATE 5 POTPREDSJEDNIKA OPŠTINE HERCEG NOVI 65 HILJADA EURA GODIŠNJE, kao i „DUŠAN RADOVIĆ U OTVORENOM PISMU DEJANU MANDIĆU: UGASITE MEDRANO”.
Recept za siguran poslovni uspjeh ne postoji. Radio Jadran krči mukotrpno put do slušalaca i čitalaca. Praviti radio program i web portal je daleko od komoditeta, ali je rezultat rastuće potrebe da bar u našoj sredini budemo uz, ili korak ispred drugih. Radio Jadran je pokazao smjelost i viziju. Na vama je da to iskoristite!

sajt statistic

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code