Fešta od pašticade u Petrovcu

Fešta od pašticade u Petrovcu

658
0
Podijeli

Tradicionalna manifestacija – Fešta od pašticade u organizaciji TO Budva, priprema se u Petrovcu za četvrtak 29. jun. “Fešta od pašticade” predstavlja cjelodnevni događaj koji, prije svega, promoviše ovo tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dječiji dio programa.
– Nastojimo da izađemo u susret različitim ukusima, interesovanjima i uzrastu i napravimo događaj koji će okupiti veliki broj mještana i turista svih generacija. Cilj nam je svakako promovisanje naše kuhinje, kao veoma važnog dijela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da kvalitetnim programom mjesec jun u Petrovcu učinimo turistima ljepšim – navode organizatori.

U okviru dječijeg programa, koji će početi od 17 časova, publiku očekuju Šanta Panta i Žarko Žabac sa poklonima i balonima za najmađe.

Picerija i restoran

Od 18h počeće služenje pašticade u restoranima duž petrovačkog šetališta, dok je za 19:30 zakazan defile Gradske muzike Budve.

U 20 časova će početi koncert “Gradska muzika svira Evergreen”. Nakon toga, u 21h uslijediće koncerti klapa na 3 bine, pa će klapa Castel Nuovo svirati ispred SD “Crvena komuna”, Trio Gušt ispred restorana “Katič”, a klapa Assa Voce nastupiće ispred restorana “Orada”.

Za sam kraj programa, od 23h, organizatori su pripremili i veliki vatromet.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code