FESTIVAL “AFTER BEACH PARTIES 2012”

FESTIVAL “AFTER BEACH PARTIES 2012”

232
0
Podijeli

Logo_after_beach_partiesNa dvanaest lokacija duž Crnogorskog primorja od danas do 14.avgusta biće održan festival “After beach parties 2012”. Nacionalna turistička organizacija kao pokrovitelj i Montenegro Event agencija kao organizator ovog festivala su na press konferenciji predstavili cjelokupan program festivala koji obuhvata nastupe domaćih i inostranih DJ izvođača.

 

Program će se odvijati u popodnevnim satima na plažama: „Žalo“ (Herceg Novi), „CopaCafana“ (Tivat), „Almara Beach“ (Luštica), „Marina St Matija“ (Kotor), „Green Garden“ (Budva), „San Trope“ (Budva), „Q2“ (Sutomore), „Cuba Libre“ (Sutomore), „SandBox“ (Ulcinj), „D’Olcinijum“ (Ulcinj). Dvije nove lokacije će ove godine premijerno ugostiti posjetioce i ljubitelje plažnih žurki, a to su „Tekila“ (Bečići) i „Porto Mare“ (Kamenari). Lokacije su izabrane na osnovu iskustva iz prethodnih godina. Određeni plažni klubovi su prepoznati kod mlađih posjetilaca kao popularna mjesta za zabavu sa muzikom koja odgovara DJ konceptu festivala.

Picerija i restoran

kings_of_tomorrowIz Montenegro event agencije su istakli da će festival i ove godine zadržati prepoznatiljivi koncept koji se sastoji od dva programska segmenta – domaći DJ-evi i specijalni DJ gosti. U prvom segmentu festivala će na svih 12 lokacija svakodnevno goste zabavljati domaći izvođači, koji su prethodnih godina postali crnogorski DJ brendovi, poput: Xtwins, Gile, BeGood, Cule, Vanja, Duke, Dome, Perry i drugi. Specijalni DJ gosti iz inostranstva ove godine biće „Kings of tomorrow“ – 25. jula na plaži „Almara“, DJ Gađo – dolazi iz Njemačke početkom avgusta u sutomorski klub „Cuba libre“, kao i britanska atrakcija „Stereo MCs“ koji su u okruženju nastupali na Exit festivalu i Demofestu u Banjaluci, kazali su iz agencije.

Takođe DJ „Harp Eren Egilmez“ , porijeklom iz Turske tokom trajanja cijelog festivala nastupaće u „Marini St. Matija“ u Kotoru.

Menadžerka projekta iz Montenegro event agencije, Milica Vujović saopštila je da je cilj festivala i da se animiraju i aktivno uključe zakupci plaža kako bi obogatili svoju ponudu i produžili boravak gostiju.

– Većina plaža je udaljena od smještajnih kapaciteta što je bio naš moto i prethodnih godina, a posjetioci će osim u DJ nastupima uživati u živim svirkama, kazala je Vujovićka. Pored DJ nastupa svirke će za posjetioce upriličiti i bendovi Nine Petković, „Makao“, „Senkina đeca“ i „Kings of stage“, za koje vlada veliko interesovanje.

nto_after_beach_pressPR Nacionalne turističke organizacije, Jelena Popović istakla je da festival doprinosi upotpunjavanju ljetnje turističke ponude i boravka turista u Crnoj Gori putem kvalitetnog programa animacije kao što je između ostalih i festival „After beach parties“.

– On privlači mlađu populaciju koji su poklonici raznih žanrova elektronske muzike, dobre zabave i druženja na primorju, ali isto tako su zainteresovani za aktivan odmor u prirodi i enogastronomiju destinacije – istakla je Popovićka, uvjerena da će  festival kao i prethodne dvije godine biti uspješno realizovan, kao i da će biti jedan od razloga mladih ljudi i turista da posjete Crnu Goru.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code