FESTIVALI, FESTIVALI… “Montenegro Sun Reggae Festival”

FESTIVALI, FESTIVALI… “Montenegro Sun Reggae Festival”

160
0
Podijeli

MontenegroSun_ReggaeFestCrnogorska festivalska scena je ovog ljeta bogatija za još jedan festival – rege muzike, koji će biti otvoren večeras u Petrovcu.

“Montenegro Sun Reggae Festival”  počinje zumba party-jem i nastupom beogradskog “Del Arno band-a” na terasi “Kastello”. U toku dvodnevnog trajanja festivala, smjenjivaće se brojni bendovi: “King Calypso Sound System”, “Indios Bravos”, “Regeneracija Crew”, “Killo Killo Banda”, kao i  “MC Darka” i “DJ Selecta”.

Picerija i restoran

Prvog dana festivala, pored “Del Arno band-a”, nastupaju “King Calypso Sound System” i “Indios Bravos”. Drugog, završnog dana festivala, publici će se, na plažnom baru “Inn”, ispod hotela “Palas”, predstaviti “Regeneracija Crew” i “King Calypso Sound System”. Program počinje ujutro u 10, a završava  nastupima “Killo Killo Bande”, “Mc Darke”, “DJ Selecte” i “Del Arno Band-a” na terasi “Kastella”.

Direktor i organizator festivala, Vinko Mihajlović za Radio Jadran kaže da je ulaz besplatan, a sudeći prema web prezentacijama na Internetu – očekuju veliki broj posjetilaca, ne samo iz Crne Gore već i iz zemalja u okruženju. Organizaciju festivala pomogla je Opština Budva i Turistička organizacija Budve.

Festival počinje večeras u 20 h na terasi “Kastello”, zumba party-jem i koncertom “Del Arno Band-a”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code