FILIP VUJANOVIĆ U KOTORU: POBJEDIĆU, JER SVE ŠTO SAM OBEĆAO ISPUNIO SAM!

FILIP VUJANOVIĆ U KOTORU: POBJEDIĆU, JER SVE ŠTO SAM OBEĆAO ISPUNIO SAM!

145
0
Podijeli

filip vujanovic kotor– Ja sam Crnogorac, ali prije svega građanin Crne Gore, sve što sam obećao ispunio sam – kazao je sinoć na tribini u Kotoru predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović, uvjeren da će dobiti novi petogodišnji mandat, jer je dokazao koliko je posvećen interesima građana i Crne Gore.
Podršku Filipu Vujanoviću, kako su rekli građanski opredjeljenom čovjeku, koji u sebi sublimira sve različitosti Crne Gore, sa tribine su sinoć pored članova DPS-a uputili iz HGI-ja, kao i građani iz svijeta umjetnosti i sporta. Predsjednica Kotora Marija Ćatović, poslanik Željko Aprcović, šef kotorskog DPS-a Borislav Kašćelan, kazali su da Vujanović nema pravog protivkandidata, jer on bi trebalo prvo da upozna svoju zemlju. I zato će Kotor i Crna Gora glasati za Filipa, a ne za drugoga, jer ko će glasati protv sebe, kazao je potpredsjedik DPS-a Svetozar Marović: svetozar marovic kotor– Možemo zaključiti da novi uvozni kandidat jeste kandidat slabih, pa ne može biti jak kad iza njega stoje slabi. Slabi su slabi po sopstvenom priznanju i biće još slabiji njihov kandidat, jer oni neće glasati više za njega nego što su za samog sebe. Onaj ko gubi ne može da pobjedi, ili bolje reći, to ne znači da onaj ko gubi ne može da pobjedi ako ubaci rezervnog igrača, kao što oni pokušavaju sa uvoznim kandidatom – naglasio je Marović, u već prepoznatljivom maniru, uz poruku konkurentu da će zajendo sa slabima ostati na pravom mjestu u opopziciji, tamo gdje su navikli da budu.
Jer, po njegovim projekcijama ako neko od šest opština na jugu ima pet uz sebe, a i šestu bi mogao, ako na sjeveru ima sedam opština od kojih će šest najmanje glasati za Filipa, a i sedma, onda je teško vjerovati da glavni grad i prijestonica neće glasati za Filipa. On će, tvrdi Marović, i ovog puta pogoditi centar zajedno sa svima koji vjeruju u mirnu, građansku i evropsku Crnu Goru.
U obraćanju Kotoranima Vujanović ni riječ nije posvetio svom konkurentu. Siguran je u pobjedu 7. aprila zato što je ispunio sva obećanja koja je davao svuda pa i u Kotoru.
filip kotor– Obećao sam da ću svoj mandat posvetiti afirmaciji Crne Gore, dobrosusjedskim odnosima i regionalnoj saradnji, da ću biti predsjednik svih građana i da ću biti posvećen integraciji Crne Gore. Sve što sam obećao, ispunio sam i zato ćemo opet pobjediti!
Afirmacija dijaloga i regionlane saradnje, posvećenost evropskim inegracijama, promovisanje Crne Gore kao pouzdanog partnera biće i dalje vizija u novom mandatu Filipa Vujanovića, baš kao i poštovanje svakog građanina, bez obzira na vjeru ili neku drugu pripadnost.
– Bio sam i ostao predsjednik svih građana. Za mene su svi građani jednako vrijedni. Ja sam Crnograc, ali iznad svega građanin Crne Gore, jednako poštujem, jednako vrjednujem, jednako cijenim, jednako sam angažovan za sve – Crnogorce i Srbe, Bošnjake i Muslimane i Hrvate i sve one koji žive u Crnoj Gori kao u njihovoj kući, tako će biti i dalje – poručio je Vujanović, uvjeren da ko hoće da bude predsjednik mora da bude posvećen vrijednostima naše velike vječne slobodarske Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code