Finale City Games takmičenja 3. septembra u Biogradu na moru

Finale City Games takmičenja 3. septembra u Biogradu na moru

1
Podijeli

casa igalo city gamesPopularno ljetnje sportsko nadmetanje za sve uzraste “City Games” se primiče vrhuncu sedme sezone. Nakon sto dana turneje, tokom koje je ovaj veseli karavan obišao četrdesetak mjesta u Crnoj Gori i susjednim zemljama, primaklo se i veliko finale za 2016. godinu koje je zakazano za 3. septembar u Hrvatskoj u Biogradu na moru, gdje će šest ekipa, državnih pobjednika, pokušati da se domogne pobjedničkog postolja.
– Riječ je o izuzetnoj jakoj i motivisanoj konkurenciji, najbolji od najboljih i samim time možemo očekivati vrhunsku atmosferu i neizvjesno nadmetanje do samog kraja – izjavio je autor projekta i direktor agencije Adria events, koja je organizovala finale, Miroslav Krzyk,.
Ekipa Casa Igalo iz Herceg Novog u ovogodišnjem finallu City Games-a braniće čast Crne Gore, istovremeno i prošlogodišnju titulu koju je osvojio Herceg Novi. Iz Hrvatske dolazi ekipa Daj Mare iz Krka, predstavnik Srbije je Kragujevac, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati ekipa Brotnjo iz Čitluka, Italija šalje ekipu Moconesi, a za Sloveniju će igrati Velenje.
Kako su saopštili organizatori, sve su to iskusne ekipe koje znaju da će im, uz već dokazani timski rad i spretnost, u finalu biti potrebno i malo sreće. U napetim igrama – morskoj alci, letećem vaterpolu, bitki, vinu i veslu odlučivaće nijanse i svaka sekunda koncentracije biće itekako važna.
Kako je publika, koja će podrškom s tribina pomoći ekipama u završnoj borbi, neizostavni dio svakog City Games susreta, pa tako i ovog velikog međunarodnog finala, organizatori su odlučili da nagrade sve posjetioce i navijače besplatnim ulazom.
– Pred nama je još jedno uzbudljivo veliko finale igara koje slave pozitivne vrijednosti i prijateljstvo, a hoće li Crna Gora uspjeti odbraniti titulu međunarodnog pobjednika City Games, koje je prošle godine osvojio Herceg Novi, saznaćemo 3. septembar u Biogradu na moru – poručili su organizatori.

1 komentar

Ostavite komentar