Početna Sport FK Igalo 1929 u meču sezone protiv ekipe Jezera

FK Igalo 1929 u meču sezone protiv ekipe Jezera

6

Fudbaleri Igala igraju danas odlučujuću utakmicu za opstanak u Telekom drugoj crnogorskoj ligi. Na stadionu Solila u posljednjem kolu drugoligaškog karavana dolazi ekipa Jezera iz Plava.

Prema riječima kapitena Mila Đurkovića, meč na Solilima biće težak za obje ekipe, ali da će lavlje srce i želja Igaljana presuditi.

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Jezera iz Plava. Sigurno je da neće biti lako jer i oni imaju motiva i svoju računicu, ali ja očekujem da će ovoga puta naše lavlje srce i naša želja presuditi. Ovo je sigurno najteža situacija za naš klub, zato moramo svi da damo i više nego 100 odsto svojih mogućnosti kako bi zabilježili pobjedu. Pozivam sve naše vjerne navijače da dođu u što većem broju, a ja sam siguran da ćemo “poginuti” na terenu i svi se na kraju radovati značajnom pobjedom za naš klub i grad – ističe Đurković.

Početak meča zakazan je za 17:30 časova. Ulaz na stadion je besplatan, a ekipi Igala neophodna je gromka podrška sa tribina kako bi ostvarili cilj i opstali u drugoj ligi.

6 Komentari

 1. Kako se god završi utakmica Igalu je potrebno veliko spremanje, pokazati vrata nesposobnim kumovima. Vukićeviću ako već daješ pare, daj ih sposobnim ljudima, a ove tvoje zaposli u svoju firmu koja ti donosi novac ( ne bi dočekali prvu platu).

  23
  1
 2. sklonite,ove vedete,da ih ne gledamo,zajedno sa onim trenerom i upravom,na celu sa micom i njegovim pulenima.jad i zalost.placeni kao zvezde a ponasaju se kao babe.cast babama

  21
  4
 3. Spas bi bio da ispanemo u pod savez.Zahvaliti se igračima sa strane i vratiti klub Igaljanima.
  Pozar na današnoj utakmici bi unapredio fudbal u gradu.
  Žalosno ali živa istina.

  25
  1
 4. Sad predstavite kao uspjeh opstanak u Ligu. Budzet koji koristite treba da vas vodi u prvu ligu. Plata trenera i direktora da se objelodani. To sto sponzor daje novac vi potrosite vama u dzepove , kao i pare od Opstine. Nesposobnjakovici ! Krivi su politicari koji su vas postavili!! Budzet objelodaniti ! Uporediti sa onom kada smo se borili u barazu za ulazak u Prvu Ligu!

  25
  1
 5. Dobro ste se sjetili da pozovete navijace,ali koga da gledamo.mrguda,kojovica,jevrica.ljude koji su unistili igalo.sramota,is dve vas trebs penzionidati.za drugo i niste

  26
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code