FK Igalo napustila dva igrača, uprava u pregovorima sa nekoliko novih pojačanja

FK Igalo napustila dva igrača, uprava u pregovorima sa nekoliko novih pojačanja

5
Podijeli

Fudbaleri Igala 1929, nakon pauze, počeli su pripreme pred proljećni dio Telekom 2. CFL. Na prvom okupljanju četvrtoplasiranog tima drugoligaškog karavana pojavilo se dvadesetak fudbalera, a tokom zime igrački kadar pretrpio je određene izmjene, saopšteno je iz kluba.

Tim sa “Solila” napustila su dva fudbalera. Marko Đukanović je pojačao redove Grblja iz Radanovića, a Igor Poček je prešao u bjelopoljsko Jedinstvo.

Picerija i restoran

Prema riječima šefa stručnog štaba Dušana Jevrića u planu su kontrolne utakmice, a sigurno je da će na “Solilima” u narednim danima biti pojačanja.

– Krenuli smo sa pripremama za nastavak sezone, u planu je odigravanje šest kontrolnih utakmica. Iz prošlog dijela sezone klub su promijenili Marko Đukanović i Igor Poček. Naravno, radimo na tome da dovedemo par pojačanja, kako bi formirali grupu igrača potrebnu da odgovori zahtjevima koje postavimo pred njih – ističe Jevrić.

Prelazni rok završava se 17. februara, a uprava kluba u pregovorima je sa nekoliko igrača.

Prva faza priprema podrazumijeva rad na sticanju snage i kondicije, dok će u drugoj biti stavljen akcenat na uigravanje ekipe.

FK Igalo 1929 naredni meč igraće protiv Bokelja 3. marta, kada su na programu utakmice 20. kola Telekom druge crnogorske fudbalske lige.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code