Početna Sport FOTO: DRUGI DAN „BIG GAME FISHING“, VODE BEOGRAĐANI

FOTO: DRUGI DAN „BIG GAME FISHING“, VODE BEOGRAĐANI

0

Tim “Neoplanta” 2 iz Beograda za sada vodi na II “Big game fishing-u” koji se održava u Herceg Novom već treći dan.

Na sinoćnjem mjerenju, po povratku u gradsku luku, ekipa Nebojše Šaponjića imala je najbolji ulov-tunu tešku 31,05 kg. Iza njih su momci iz “BLUE FIN-a”, koje predvodi Raco Gardašević i koji su ulovili 4 manje tune, težine 28 kg 700 grama. Treća na mjerenju bila je ekipe „Big tuna” 1, sa tunom od 28 kg 400 grama.
– Rezultat je nešto malo bolji nego prvog dana lova na tune i sabljarke, ali ko će biti pobjednik znaće se večeras nakon dnevnog premjera i zbrajanja svih rezultata – kaže nam sudija Ante Arapović.
Vrijeme je bilo bolje, ali očekuju da će im danas u potpunosti ići na ruku pa možda i ulov bude bolje.
Arapović kaže da su gosti i učesnici izuzetno zadovoljni i da su se Novljnai pokazli kao dobri domaćini. Da sve funkcioniše na najbolji način dokaz je i guštanje uz pjesmu, vino i dobar bokun ribe, koje traje do duboko u noć nakon napornog dana.
Tako je i sinoć nakon vaganja ulova u prisustvu oko 70 takmičara i gostiju bila sjajna atmosfera. Prava proslava zakazana je za večeras.
Oko dvadesetak ekipa i jutros je isplovilo na otvoreno more, uz nadu da će večeras upravo neko od njih odnijeti prvu nagradu.
Povratak u luku na Škveru predviđen je u 18 h, mjerenje ribe u “Bluefinu” u 20 h, a onda dodjela nagrada i pehara čime će biti završen drugi „Big game fisfing” u Novom.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code