Foto: Klizavo, zastoji, 4 nezgode…

Foto: Klizavo, zastoji, 4 nezgode…

5107
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Zbog loših vremenskih uslova, povremene kiše i proklizavanja na području opštine Herrceg Novi desile su se 4 manje saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo povrijeđenih, ali jeste manje materijalne štete, saznaje Radio Jadran.

saobracajna nesreca 250716 1Kako nam je potvrđeno u CB Herceg Novi, jedan od mogućih uzroka su i velike kolone i gužve u cijelom gradu. Najveća kolona ovog jutra bila je na potezu od glavne Autobuske stanice do kružnog toka u Meljinama, gdje su sve tri trake bile bukirane. Prema riječima slušalaca, u kolini se čekalo i do pola sata.

Picerija i restoran

Saobraćajni čep bio je i i spod Vala, na skretanju za Mojdeški put. Na terenu su pripadnici saobraćajne policije koji nastoje da regulišu saobraćaj i umanje čekanje u kolonama.

Treba se naoružati oprezom i strpljenjem.

6 Komentari

  1. Tendencija velikih svetskih gradova je da se smanjuje broj parking mesta, a da se ulaze u razlicite vrste gradskih prevoza koji pruzaju povoljnosti gradjanima bas sa ciljem smanjenja broja vozila na ulicama grada, guzvi, zagrevanja, zagadjenja … ali to su svetski gradovi i trendovi. Ovde je jos srednji vek. Auto pa ako sa njim mozes jos i u kafic da se ubacis super. Mogli bi makar jednog saobracajca kod semafora da stave ne bi li pesaci jednom u 45 minuta mogli na pesackom ulicu da predju, posto u proseku toliko treba da prodje da bi neko sa autom stao.
    0    0

Ostavite komentar

*

code