Početna Turizam FOTO: “PETROVAČKA NOĆ” JAČA TURISTIČKI ZNAK BUDVE

FOTO: “PETROVAČKA NOĆ” JAČA TURISTIČKI ZNAK BUDVE

0

Najveća budvanska tradicionalna fešta od ribe i vina, Petrovačka noć, sa bogatim cjelodnevnim programom, koja je počela sportskim igrama, nastavila se defileom Gradske muzike Budve i degustacijom ribe, vina i piva završena je sinoć gostovanjem atraktivnih muzičkih zvijezda, ispred hotela “Palas”, kao i spektakularanim vatrometom.

Ove godine veliki broj prisutnih zabavljali su Nina Petković, Jelena Tomašević, Jura Stublić i grupa FILM i DJ sastav Stereo Ambasada.
Iz Turističke organizacija Budve, podsjećaju da sa lokalnom samoupravom, kontinuirano ulažu značajna sredstva u dijelu obogaćivanja turističkog proizvoda, posebno kada je riječ o kreiranju programa kulturno-zabavnog karaktera.
Tako su u periodu glavne turističke sezone realizovali i dali podršku za 12 festivala i manifestacija, koji su doprinijeli da boravak mnogobrojnih turista na Budvanskoj rivijeri bude veoma sadržajan – saopštavaju iz TO Budva.
Izuzetno veliko interesovanje brojnih posjetilaca, ali i medija iz cijelog regiona, potvrda su uspjeha ovih događaja.
Nakon intenzivne medijske kampanje, koja je trajala tri nedjelje, mogla se očekivati i velika posjećenost manifestacije „Petrovačka noć”, kao i Petrovca narednih dana. Organizatori su uvjereni da ovakvi događaji predstvljaju značajan pokretač u turizmu. Uspješno održavanje još jedne u nizu lijepih manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva doprinijeće i jačanju pozitivnog znaka destinacije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code