Foto: Škverani ispratili Dukića za Rio

Foto: Škverani ispratili Dukića za Rio

2
Podijeli

Škverani i matični klub su sinoć ispratili mladog olimpijca jedrličara, Milivoja Dukića. Jedriliačrski klub Jugole Grakalić, koji baštini tradiciju od 1948.godine ponosan je na svog 23-ogodišnjeg člana koji ujutru putuje za Rio, na drugu Olimpijadu u karijeri.

Simboličan dekor razapeta jedra “Optimista” i “Lasera” , razdragani prijatelji, vaterpolisti, svi članovi Jugola Grakalića, porodica, mnogo djece, kojima je Mićo uzor i koja žele da se s njim slikaju. Riječju, sjajna, gotovo porodična atmosfera. Najstariji član JK Jugole Grakalić, dr Đuro Musić, poželio je biranim riječima sreću Milivoju čiji je uspjeh i kruna uspjeha  kluba: ”Napokon da se neko od nas popeo do Olimpijade” , kazao je dr Musić.

Picerija i restoran

Uslijedio je prigodan koktel, uz poklonjeni pršut s Njeguša, domaći sir i zdravice. Milivoj rano ujutru sa svojim trenerom, Nenadom Vilijalijem, putuje za Podgoricu, odatle sa rukometašicama lete u 10 h za Pariz , pa Sao Paolo i Rio. Pridružiće im se 5. avgusta, direktor kluba, Predrag Vukčević, koji putuje kao dio olimpijskog tima ispred Jedriličarskog saveza Crne Gore.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code