FRANCA: OTVOREN SUPERMARKET U IGALU, UZ DONACIJU OD 2000 EURA DNEVNOM CENTRU

FRANCA: OTVOREN SUPERMARKET U IGALU, UZ DONACIJU OD 2000 EURA DNEVNOM CENTRU

789
0
Podijeli

Franca_ot2Industrija mesa Meso promet Bijelo Polje, danas je otvorila 30-ti maloprodajni objekat na petlji u Igalu.

– Zdravo, ukusno, naše – osnovni je moto kompanije Franca, koja je na 200 kvadratnih metara smjestila 1.200 artikla, uglavnom domaće proizvodnje. Zaposlili su 15 radnika iz Herceg Novog i Igala i imaju u planu da se šire. Dva slična objekta imaju u Tivtu i Budvi, pa je moguće da još jedan bude i u gradu u Herceg Novom – kaže nam marketing menadžer France, Ismar Ćorović.

Picerija i restoran

– Najbitnije da ćemo i nadalje u kompanji biti okrenuti domaćem proizvodu i organskoj proizvodnji – ističe Ćorović.

Ova bijelopoljska industrija mesa, osim maloprodajnih objekta ima i farme za uzgoj stoke, tako da imaju potpunu kontrolu, od uzgoja do konačnog mesnog proizvoda na rafovima.

 

Franca_ot5– Sve možete od danas naći u objektu Franca, od svježeg telećeg, junećeg, jagnjećeg, svinjskog, pilćeg i ćurećeg mesa do prerađevina dimljenih i suvih kobasica, pilćeih parizera i mnoštvo drugih kvalitetnih proizvoda. Osim toga tu su i ostali crnogorski proizvodi, između ostalih vina, vode, sirevi, pršuti. Police su prepune i ostalih artikala, voća, povrća, mlijeka i miječnih proizvoda, slatkiša – napominje naš sagovornik.

Sve je smješetno u urednom i klimatizovanom objektu, uz magistralu i mali parking. Što je najvažnije sve je veoma pregledno i složeno prema pravilima moderne maloprodaje. Raspolžu i sa desetak parking mjesta, tako da kupovina kod njih, uz povoljne cijene može biti samo zadovoljstvo.

Franca_ot3– Cijene ćemo prilgođavati stalno građanima, jer znamo kakva je kupovna moć naših ljudi, a tu će biti i stalne akcije. Danas i sjutra 10% popusta na sve artikle, a biće toga i narednih dana najavljuju iz ove komapnije i obećavaju da će biti sa cijenama konkurencija ostalim trgovinama i neće  zasigurno biti skuplji.

Ova društveno odgovorna kompanija svoju viziju takvog poslovanja nastavila je i danas simboličnom donacijom.

Franca_ot4Direktor Franca Himlija Franca darovao je 2.000 eura Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Direktorka Dragica Kosić je zahvalila i rekla da su to prva sredstva koja su uplaćena na poseban račun NLB banke za gradnju budućeg Dnevnog centra, jer postojeći u Igalu je samo privremeno rješenje, do aprila 2013.godine.

Franca_ot1Franca_ot6

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code