Početna Kultura Gala koncert Konstantina Kostjukova i zvijezda beogradskog baleta na Kanli kuli

Gala koncert Konstantina Kostjukova i zvijezda beogradskog baleta na Kanli kuli

6

Jedinstven program iz oblasti baletske umjetnosti na našim prostorima, sa prvakom Baleta Teatra Ševčenko u Kijevu, te direktorom Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, Konstantinom Kostjukovim, biće upriličen 29. avgusta u 21 h na Kanli kuli, saopšteno je iz JUK Herceg Festa.

Gala koncert Konstantina Kostjukova, zvijezda beogradskog baleta i KSC Diano već je izveden u mnogim gradovima u zemlji i inostranstvu, uvijek sa velikim uspjehom i sa velikim odzivom publike.

Picerija i restoran

Program ovog gala koncerta omogućava publici da vidi dijelove najpopularnijih ostvarenja iz oblasti: klasičnog baleta (Uspavana ljepotica, Krcko Oraščić Petra Iliča Čajkovskog, Don Kihot, Bajadera Ludviga Minkusa…), neoklasičnih baleta (Grk Zorba Mikisa Teodorakisa, Kraljica Margo na muziku Gorana Bregovića)  i modernog baleta (Ko to tamo peva Vojislav Voki Kostić) i drugih.

Gala koncert baletskih zvijezda pruža mogućnost gledaocima da uživaju u vrhunskim ostvarenjima najslavnijih stranih i domaćih kompozitora. Sastav ansambla čini sedam umjetnika, a koncert traje sat.

Prodaja ulaznica počeće u ponedjeljak 21. avgusta na blagajni Dvorane Park od 9 do 12 i od 19 do 21 sat. Cijena ulaznice je 5 €.

6 Komentari

  1. Roksandra,ne mlati gluposti.Zna se kome je ovo palo na pamet. Tebi i slicnima nije sigurno. Stevo je jos prosle godine javno pricao da se mora dovesti balet u Hn i sad je to uradjeno.

    3
    1
  2. Šta ima Stevo s time ? Ne dovodi ih JUK HF, nego organizatori traže prostor da predstave program. Stevo samo daje prostor i naplaćuje ulaznice i uzima maržu za svoju ustanovu.

    7
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code