Početna Sport GAVRIL SUBOTIĆ U PARTIZANU?!

GAVRIL SUBOTIĆ U PARTIZANU?!

0

gavril_suboticVaterpolo klub Pratizan potpisao je ugovor sa hercegnovskim vaterpolistom, supertalentovanim igračem Jadrana, Gavrilom Subotićem, objavljeno je na sajtu ovog kluba.

Ugovor je potpisan 18. maja, a sporstki direktor Jadrana, Miloš Mračević, za naš radio je rekao da je i sam čuo tu vijest, ali da ne zna kako je moglo doći do toga, s obzirom da Subotić nije dobio ispisnicu.

Picerija i restoran

– On jeste tražio ispisnicu, ali je uprava jednoglasno to odbila i formalno pravno gledano sada je pitanje, ako je taj ugovor poptisan, koliko je i valjan – objašnjava Mračević.

Subotićeva želja jeste da igra u Partizanu i naravno da svako može da igra za koga želi, ali ipak se moraju poštovati neka pravila, objašnjava Mračević.

On smatra da je više riječ o pritisku medija i senzaciji.

– Subotić nema dozvolu da ide, ugovor nisam vidio i čini se da je više riječ o senzaciji nego li o nečemu što je definitivno, kaže Mračević ističući da će se narednih dana više znati.

Treba napomenuti i da je u izradi  protokol između Saveza Srbije i Saveza Crne Gore o ne preuzimanju igrača.

– Narednih dana trebalo bi da bude potpisan sporazum između Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i VS Srbije koji bi garantovao da igrači iz klubova članova jednog Saveza ne mogu preći u drugi bez prethodnog dogovora između klubova – rekao je Mračević.

Novi ugovor Subotića sa beogradskim Partizanom, (ako je do njega došlo) u startu bi obesmislio budući protokol, a da nije ni potpisan.

Teška finansijska situacija u novskom vaterpolo klubu uzima lagano danak. Iz Jadrana su već otišli Premuš i Beltrame, trener Ivica Tucak, a kako nezvanično saznajemo, dobre ponude su dobili i Gojković i Šćepanović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code