GDJE ĆE KONAČITI GOSTI ZA NOVU GODINU U NOVOM?

GDJE ĆE KONAČITI GOSTI ZA NOVU GODINU U NOVOM?

297
0
Podijeli

Iako će Budva biti kraljica novogodišnjeg provoda i cjelokupne ponude u Crnoj Gori i Herceg Novi se pojavljuje stidljivo kao moguća destinacija za goste iz zemlje i regiona za ispraćaj stare i doček Nove godine.

A, gdje će gosti konačiti? Iz novskih hotela ovih dana uglavnom izlaze oblaci prašine i bageri. U hotelu Centar u Igalu je u toku ozbiljna rekonstrukcija, a u Mediteranskom zdravstvenom centru Igalo takođe traju radovi manjeg obima. Oba zdanja biće zatvorena. Zato će raditi značajan broj manjih hotela, kao i dva veća.
Za sada su to hoteli: “Plaža”, ”Elena”, ”Bokeška noć”, ”Kapri”, ”Casa del Mare”, ”Fiammanti”, ”Jadranska straža”, “Aleksandar”, “Perla” i “Lighthouse”, kao i vila “Margot”.
„Lighthouse” organizuje doček Nove 2014-te godine i to kako najavljuju u vrhunskoj atmosferi, uz bogat muzički i zabavni program. Smještaj je u renoviranom dijelu hotela, u Superior sobama koje zadovoljavaju standard 4 zvjezdice. U ponudi su: trodnevni aranžman po cijeni od 150.00€, kao i sedmodnevni po cijeni od 245.00€.
Paket aranžman uključuje smještaj na bazi noćenja sa doručkom, svečanu novogodišnju večeru, i besplatnu rezervaciju sa svečanom večerom za 1. januar. Sa vrha ove jedanaestospratnice u novogodišnjoj noći biće upriličen i vatromet u ponoć, uz koji će biti služen šampanjac. Za goste koji žele rezervisati samo svečanu večeru cijena je 35 eura po osobi.
Hotel “Plaža” koja čeka da je kompanija Azmont od 2014 zakupi na 5 godina i uloži značajna sredstva u obnavljanje, jer je poprilično devastirana, za boravke od 29. decembra do 4. januara. 2014 nudi aranžmane na bazi polupansiona po cijeni od 28,50 eura po danu i osobi.
Ostaje i domaća radinost, ali i činjenica da su gosti prepušteni da sami traže krevet i zagrijane apartmane i sobe.
Prema podacima TO Herceg Novi, sada je oko 600 gostiju u Herceg Novom. Očekivanja turističkih radnika su da će za nekoliko dana to biti mnogo više, s obzirom da se Škver priprema za doček prvi put, uz poznate bednove Crvenu jabuku, Valentino, Frajle i S.A.R.S.
Ako je suditi po anketi sa našeg portala većina Novljana biće doma, njih 37,3%, na Škveru oko 30 %, u inostranstvu će Novu godinu, dočekati 11.9%, kafanski štimung izabraće njih 7 %, a negdje drugo biće 5,2 odsto onih koji su učestvovali u Jadranovoj anketi.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code