Početna Politika Glas za Crnogorsku je glas za Herceg Novi i za državu Crnu...

Glas za Crnogorsku je glas za Herceg Novi i za državu Crnu Goru

0

,,Glas za Crnogorsku u Herceg Novom glas je za bolji život ovog predivnog grada, ali i glas za našu državu”, izjavio je na današnoj akciji Crnogorske u Herceg Novom, zamjenik predsjednika Crnogorske, Ranko Šćepanović, pred mnogobrojnim simpatizerima i okupljenim građanima Novog.

Prisustvo velikog broja mladih aktivista Crnogorske, koji su ujedno budućnost Herceg Novog i Crne Gore, još jedna je potvrda da su Novljani prepoznali iskrenost i čestitost naših kandidata koji su sastavili precizan i realan program za rješavanje nagomilanih problema u Herceg Novom. To nam dodatno uliva nadu i sigurnost da očekujemo dobar rezultat, a mi ćemo ukazano povjerenje opravdati beskompromisnom borbom za dobrobit gradjanki i građana Herceg Novog, dodao je Šćepanović.

Nosilac liste ,,Crnogorska” u Herceg Novom, Milan Lakićević kazao je da Crnogorska vodi kampanju časno i pošteno kako i dolikuje imenu partije i istakao da Crnogorska i po programu i po ljudima zaslužuje podršku na ovim izborima. ,,Zato još jednom pozivam Novljane da 7. maja zaokruže broj 7 i da glasaju za Crnogorsku”, zaključio je Lakićević.

,,Kompletno naše angažovanje i svi ciljevi su usmjereni ka tome da Crna Gora bude slobodna i prosperitetna domovina svih njenih gradjana, podjednakih šansi za sve, bez obzira na nacionalnu, vjersku i političku opredijeljenost”, dodao je Ranko Šćepanović. On je istakao da bi Crna Gora trebalo da bude jedina domovina svim njenim stanovnicima.

,,Mora se prekinuti sa „maćehinskim“ odnosom prema gradjankama i gradjanima koji nijesu bili skloni i bliski vladajućim garniturama. Ubijeđen sam da je došlo vrijeme da se Crna Gora voli znanjem, profesionalnošću, pripadanjem i brigom za jedinu zemlju koju volimo i želimo u njoj da živimo ponosno i dostojno, kako i zaslužujemo”, zaključio je Šćepanović.

Plaćeni izborni program