Početna Politika Glasajte za građansku i nepokolebljivu opciju – za Crnogorsku

Glasajte za građansku i nepokolebljivu opciju – za Crnogorsku

0

Povodom današnje akcije Crnogorske u Herceg Novom, građanima i medijima obratila se predsjednica Programskog savjeta Crnogorske, Anđela Ivanović:

„Građani Herceg Novog su tokom kampanje upoznali naše kandidate za odbornike u Skupštini opštine. Predstavili smo i našu politiku za Novi. Obećali smo da ćemo u Novom da se borimo za savremenu i efikasnu lokalnu upravu. Obećali smo da ćemo u politici da se bavimo rješavanjem problema umjesto njihovim gomilanjem, kao što je do sada bila praksa. Obećali smo da ćemo da se borimo da u Herceg Novom, kao i na svakoj tački naše Crne Gore, odgovornost, stručnost i profesionalizam budu mjerila na osnovu kojih će da se vrednuje rad ljudi.”

„Obećali smo! Ispunićemo!”, naglasila je Ivanović i dodala: „Poslije ovih izbora, bez Crnogorske neće biti vlasti u Herceg Novom. 7. maja zaokružite broj 7. Glasajte za Crnogorsku, nego kako!”

Kandidat za odbornika izborne liste „Crnogorska” u Herceg Novom, Igor Lakićević, kazao je da je mnogo razloga da građani Herceg Novog na ovim izborima glasaju za Crnogorsku.

„Jedan od najvažnijih, za mene, je što smo tokom ove kampanje u Novom često i jasno govorili da ćemo kada budemo vršili vlast u našoj opštini stvoriti uslove da mladi ljudi požele da žive u Herceg Novom, umjesto, kao što je sada slučaj, da iz njega bježe.”, istakao je Lakićević.

„Danas se posebno obraćam mladima – ne budite naivni, ne dozvolite da vas opet prevare. 7. maja zaokružite broj 7. Glasajte za građansku i nepokolebljivu opciju – za Crnogorsku!

Crnogorska – nego kako!”, zaključio je Lakićević.

Plaćeni izborni program