Početna Naslovna Globalni lanac hotela Marriott – Crnogorski Ritz-Carlton biće izgrađen na Luštici

Globalni lanac hotela Marriott – Crnogorski Ritz-Carlton biće izgrađen na Luštici

4

Globalni lanac hotela Marriott potvrdio je da dovodi svoj Ritz-Carlton brend u Crnoj Gori, kroz novi hotel koji će biti izgrađen na zapadnom dijelu poluostrva Luštica, na 30-ak minuta od aerodroma Tivat.

Prva faza hotelskog kompleksa biće završena na ljeto 2023, hotel sa 120 soba biće otvoren godinu kasnije dok će cijeli rizort biti kompletiran 2028.

Rizort će imati vlastito ​​privatni pristanište za dolazak s mora, tri restorana, bar na plaži, zatvorene i spoljne bazene, fitnes centar re „ekspanzivne prostore za događanja na otvorenom“.

Hotel i apartmani činiće dio integrisane usluge, uključujući jahting klub, vile, vrtove i uvalu na plaži.

Komentarišući vijest o širenju na crnogorsko tržište, glavni direktor Marriotta za razvoj u Evropi, Ervin Karlton kazao je da je Crna Gora svojim upečatljivim izlaskom na jadransku obalu postala omiljeno mediteransko odredište svjetskih putnika.

„Potpisivanje Ritz-Carltona, Crna Gora naglašava potražnju za našim luksuznim brandovima u ovom uzbudljivom regionu. Kombinacija mirne i prirodne ljepote zemlje, zajedno s legendarnom uslugom brenda, Crnu Goru čini savršenim odredištem za gosta The Ritz-Carltona”, dodao je on.

Marriott upravlja još jednim hotelom u Crnoj Gori – Four Points by Sheraton u Kolašinu.

Izvor: Bankar.me

4 Komentari

  1. Evo Čedo Popović i danas gradi bez dozvole u zoni Morskog dobra u Bijeloj…gradilište u moru…a ovomo kao ruše ko nema dozvolu. Čedo gradi i u parku hotela Park depadans..ono nije sam, a ni Novljani ne grade sa njim. A instituvije ni nos da pomole. Ne smiju ni da priđu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code