Glumica Snežana Vidović izabrala poklon haljinu dizajnerke Vesne Krivokapić

Glumica Snežana Vidović izabrala poklon haljinu dizajnerke Vesne Krivokapić

2031
0
Podijeli

bokesko srceIz  kolekcije dizajnerke Vesne Kriivokapić, Novljanke koja je 8.avgusta priredila modni performans “Bokeško srce” na tvrđavi Forte Mare, jedna haljina pripala je, glumici Snežani Vidović.
Snezana  Vidović je dobitnica zlatne mimoze za najbolju  žensku ulogu  na 30.Filmskom festivalu Herceg Novi Montenegro film festivalu, ostavrenu za izuzetno tumačenje uloge Lamije, u  filmu “Smrt u Sarajevu”.

Kako nije bila u  mogućnosti da primi Vesnin skromni poklon na samom festivalu, dizajnerka koja, inače, živi i radi u Kopenhagenu, potrudila se, zajedno sa svojom manekenkom,  Svetlanom Cecom Krivokapić, da  uruči  glumici haljinu u njenom gradu, Zenici, tačnije u Bosanskom narodmom pozorištu.

Picerija i restoran

Kada je Vesna poslala glumici sajt  gdje može da izabere haljinu ubrzo je dobila  odgovor: “Zaljubila sam se u ovu kreaciju!”

– Mene je osvojila na prvu, upravo ovaj vez na rubovima joj daje prefinjenu notu, a sve skupa me jako podsjeća na grčke toge koje obožavam. Hvala Vam na predivnom poklonu i na prilici da nosim ovu divnu haljinu – poručila je Vidović.

Crnogorska dizajnerka Vesna Krivokapić nam je kazala da je presrećna što je haljina otišla u prave ruke:
– Kad bih dozvolila sebi  kao stilistkinja da prokomentarišem Snežanin odabir haljine komentar je: “Pun pogodak, zaista i hvala na tom divnom odabiru Snežana”.

Vesna je dodala i da je ovim gestom htjela da zahvali i Herceg Festu i Stevanu Koprivici koji joj je izašao u susret oko organizacije njene prve modne revije u rodnom grdau, na tvrđavi Forte Mare.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code