Početna Sport Gojković saopštio spisak za duel protiv Srbije

Gojković saopštio spisak za duel protiv Srbije

0

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za utakmicu 2. kola grupe A preliminarne runde Svjetske lige sa reprezentacijom Srbije. Utakmica je na programu u utorak 12. decembra od 18:30 h u Nišu.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Stefan Vidović, Đuro Radović, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Vlado Popadić, Jovan Sarić, Slaven Kandić.

Gojković je informisao da reprezentacija ima dosta problema zbog povrijeđenih igrača, najprije zbog Čučkovića, koji pauzira zobg povrede ramena.

– Imamo dosta problema na poziciji centra, neki igrači su povrijeđeni, neki imaju delikatnu situaciju sa klubovima. Važan je dio sezone, klubovi su nas molili da ih pustimo. Iako mi polažemo prava, nijesmo htjeli da pravimo probleme na relaciji klub-igrač za kasnije, jer se radi o dužim ugovorima koji su stabilni. Idemo sa ekipom koju nijesmo planirali u prvom momentu. Ali, ko god dobije šansu ima priliku da se pokaže. Igramo protiv možda najbolje reprezentacije na svijetu, koja je sigurno apsolutni favorit, ali i mi smo Crna Gora i uradićemo sve da u tom meču pružimo pravi otpor – kazao je selektor Gojković.

U prvom kolu Crne Gora je bila slobodna, dok je Srbija kući pobijedila Rumuniju 12:3. U 2018. godini dočekaćemo Rumuniju 16. januara, 20. marta bićemo domaćini Srbiji, dok u posljednjem kolu gostujemo Rumuniji 10. aprila.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code