Gojković saopštio spisak za Rumuniju

Gojković saopštio spisak za Rumuniju

0
Podijeli

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković odabrao je 14 igrača za meč III kola grupe A preliminarnog dijela Svjetske lige sa selekcijom Rumunije.

Na spisku su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Stefan Vidović, Đuro Radović, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Uroš Čučković, Bogdan Đurđić, Nikola Murišić, Slaven Kandić.

Picerija i restoran

“Ovaj put izbor je bolji nego pred Srbiju, imamo dosta zdravih igrača, nemaju problema sa povredama kao pred taj duel. Nadam se da će tako biti i do utakmice, da ćemo moći da računamo na sve igrače. Imamo obavezu da odigramo kvalitetan meč, sa imperativom pobjede. Želimo da slavimo i da ostanemo u trci za prvo mjesto sa Srbijom do kraja grupne faze takmičenja”, kazao je Gojković za portal VPSCG.

Crna Gora je u prvom kolu bila slobodna, dok je u drugom u Nišu poražena od Srbije 7:4. Rumunija je na startu poražena od Srbije 12:3.

Utakmica na bazenu “Dragan Trifunović” u Budvi igra se u utorak 16. januara od 18 sati. Obezbjeđen je striming na portalu mnesport.me, kao i prenos na RTCG.

Pored selektora Gojkovića u stručnom štabu su još treneri Zoran Ivanovski, Miodrag Mirović i Miodrag Matković, zatim doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Ivan Borović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code