Početna Društvo GOJKOVIĆ TRAŽI ODGOVORNOST ZA NESLAVAN KARNEVALSKI KRAJ „MIMOZE“

GOJKOVIĆ TRAŽI ODGOVORNOST ZA NESLAVAN KARNEVALSKI KRAJ „MIMOZE“

0

Ovogodišnji „Praznik mimoze” bio je kvalitetan, ali završna manifestacija ostavila je ružan utisak na sve one koji su u subotu bili na Škveru. Zato predsjednik Opštine Nikola Gojković traži odgovornost.

Na karnevalskoj fešti i suđenju karnevalu Vlastoljubu Dangubiću,
desilo se nešto što do sada nije viđeno. Velika lutka novskog karnevala se raspala prije nego što je sa kamiona iznesena na plažu Bijela vila.
– Bili smo ponosni kako je sve teklo ove godine, međutim, u subotu se pojavio problem sa karnevalom i kvalitetom završne manifestacije što je ostavilo jedan ružan utisak.Već smo preduzeli određene aktivnosti da onaj ko je doprinio tome bude pozvan na odgovornost. To smo morali da uradimo radi sebe i radi grada da se to više nikada ne ponovi – kazao je Gojković.
Predsjednik Gojković je rekao i da će ovo pitanje biti na Skupštini, s obzirom da ta pučka svečanost „daje posebnu težinu završnici Praznika mimoze”. On je ocjenio da su se ostali programi Praznika mimoze „odvijali onako kako je planirano i kako priliči jednoj ozbiljnoj ustanovi”, misleći na JUK „Herceg fest”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code