Početna Sport Golf na Trgu: Novljanima predstavljen najveći golf teren u Srbiji

Golf na Trgu: Novljanima predstavljen najveći golf teren u Srbiji

9

Turistička organizacija opštine Žabalj, Golf klub Centar iz Žablja, Golf klub Knjaginja Milica iz Tivta i TO Herceg Novi danas su od 11 do 13 časova na Trgu Nikole Đurkovića predstavili projekat “Golfom kroz region”.

Ovim projektom se u pet zemalja regiona predstavlja najveća izgrađena atrakcija Vojvodine i najveći golf teren u Srbiji.

Ovo je prilika da se ovaj plemeniti sport približi i predstavi stanovnicima i turistima Herceg Novog, kao i da se napravi spona između dvije destinacije, navodi direktorica TO Žabalj, Marija Čupić.

– Naš cilj je da promovišemo golf kao sport, ali i našu opštinu kao buduću golf destinaciju. Prvog maja smo u Porto Montenegru napravili prvu promociju, juče smo bili u Tivtu na rivi, danas u Herceg Novom predstavljamo golf, ali i sve što nudi Žabalj. S obzirom da smo poljoprivredna opština, imamo tematsku rutu “Put sira i meda”, ističe direktorica TO Žabalj.

Menadžer za manifestacije TO Herceg Novi, Milutin Govedarica zadovoljan je što su ugostili prijatelje iz Žablja i smatra da iako ovaj sport nema veliku popularnost u našoj zemlji, treba raditi na njegovoj popularizaciji.

– Znamo da u Herceg Novom i Crnoj Gori nemamo golf terene, postoji samo vježbalište u Tivtu. Izgradnjom Portonovog i Porto Montenegra moramo da razmišljamo o toj klijenteli i tom vidu turizma. Gosti koji sebi mogu priuštiti da igraju golf, oni će sebi priuštiti i let Tivat -Beograd da bi u Žablju odigrali partiju golfa na profesionalnom terenu sa 18 rupa, ističe Milutin Govedarica.

U TO Herceg Novi se nadaju da će otvaranjem luksuznih hotela u našoj opštini i golf postati popularniji.

9 Komentari

  1. TO Herceg Novi doveo Golf klub Centar iz Žablja da igraju golf na trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom!!?? Ovo je prevazišlo i Cecu Arkanovu i Čolića. Dno dna. Ali, nažalost našu, postoji u ovom našem jeziku teška, preteška rječ : BEZDAN.

    5
    4
  2. Žabalj??? da li ste ikada bili u Žablju?Ja sam bio i frapirao se od jada koji sam vidio gdj gdje ljudi žive.Oni imaju golf teren??? Ne mogu vjerovati,možda imaju dva Žablja!

    11
    4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code