Početna Radio Jadran GOST RADIJA JADRAN SERGEJ ĆETKOVIĆ: DVA KONCERTA NA KANLI KULI

GOST RADIJA JADRAN SERGEJ ĆETKOVIĆ: DVA KONCERTA NA KANLI KULI

0

 

sergej cetkovic rjKoncertima na Kanli kuli u Herceg Novom večeras i sjutra veče Sergej Ćetković započeće crnogorski dio turneje „Dva minuta”, tokom koje će nastupati još i u Baru, Nikšiću i Podgorici.
S obzirom da je u Herceg Novom nastupao posljednji put 2007. Godine u okviru Praznika Mimoze, Ćetković je gostujući danas u našem studiju istako i da je to i bio glavni razlog zbog čega turneju započinje upravo iz Herceg Novog :
– Fanovi su predugo čekali na koncert u Herceg Novom i zato smo se odlučili da im se odužimo sa dva koncerta, kazao je on.
Karte za večerašnji koncert već su rasprodate, dok se za sjutrašnji još mogu kupiti po cijeni od 6 eura uz koje se dobija i na poklon i CD sa koncerta iz Kombank arene.

Ćetković kaže da pred svaki koncert ima onu pozitvnu tremu, jer dok god je nje to znači da postoji i odgovornost prema poslu i publici. Uz standardan repertoar i set listu koja je „aktivna” za turneju, Sergej je najavio i učešće publike.
– Ovaj put dopunili smo malo repertoar sa dva singla „Još volim te” i „Zbog nas” kao najava novog cd-a. Svaki koncert ima svoju priču, biće gostiju iako u Herceg Novom još uvijek radimo na tome. Međutim, mi uvijek dajemo prioritet publici tako da će neko od publike biti specijalni gost, podijeliti sa nama svoje viđenje stvari ili možda ljubavne probleme ako ih ima, i to je ono što je postao standard na svim koncertima – kaže nam popularni Sergej.
Na Kanli kuli ređaće se hitovi poput „Prokleta bila” „Nazovi me”, „Prsten na sto” i mnogi drugi, ali ono što je nezaobilazno jeste i po sopstvenom priznanju, njegov najveći hit u dosadašnjoj karijeri „Pogledi u tami”. Ćetković kaže da još uvijek ne može da objasni zbog čega publika i dalje ima iste reakcije na tu pjesmu osam godina nakon objavljivanja.
– Ih, još da ne otpjevam „Poglede u tami”, mogao bih komotno da se vratim kući i da me linčuju žene – uvijek otvoren za šalu, kaže Sergej.
Priznao nam je i da je još u pregovorima oko nastupa na Eurosongu 2014. u Kopenhagenu, “projekcije postoje, ali tek kada sa sigurnošću bude znao detalje – izaći će u javnost”.
– Naravno da bih volio da predstavljam svoju zemlju, sebe i svoju muziku na Eurosongu, i potrudiću se, ako se to ikada desi, da to uradim u najboljem mogućem svjetlu.
Ćetkovića nakon Crne Gore, očekuje turneja po Australiji i rad na novom singlu koji bi trebalo da izda do kraja godine.
Koncerti na Kanli kuli počeće u 20:30 h, a karte se mogu kupiti na štandu ispred Kanli kule, na štandu ispred lokala „Bluefin” iznad bazena na Škveru, kao i u PC „Gaudi” u Meljinama i caffe baru „Saturnus” na Savini.

Picerija i restoran

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code