Gotov raspust, od sjutra ponovo u školu

Gotov raspust, od sjutra ponovo u školu

8
Podijeli

Nakon skoro mjesec odmora, zimski raspust za oko 4 hiljade osnovaca, srednjoškolaca i predškolaca u Herceg Novom biće okončan sjutra, kada po školskom kalendaru Ministarstva prosvjete počinje III klasifikacioni period, odnosno II polugodište.

U 4 Osnovne, Muzičkoj školi i JUSMŠ Ivan Goran Kovačić te 5 vaspitnih jedinica i jednom područnom odjeljenju vrtića Naša radost, obavljene su uobičajene sitnije popravke u prostorijama i na mobilijaru. Od sjutra će, nakon mjesec, ponovo raditi sve jedinice vrtića Naša radost, budući da je tokom zimskog raspusta dežurao vrtić na Toploj.

Picerija i restoran

Treće tromjesečje trajaće do 29. marta 2019. godine.
Četvrto počinje u ponedjeljak, 1. aprila, a završava u srijedu, 12. juna 2019. godine. Za učenike završnog razreda, počinje u ponedjeljak, 1. aprila, a završava u petak, 17. maja 2019. godine.

8 Komentari

 1. Tačno tako, djeca ne treba da izlaze van školskog dvorišta za vrijeme smjene, u kojoj su u školi.Međutim, ako su tako loši uslovi u školskoj “menzi”, to je zaista veliki problem i izazov za inspekciju.A svi znamo da tu nešto nije u redu, da li su samo cijene u pitanju ili šta već?Sa druge strane, postoji Savjet roditelja i sigurno da je ovo tema i za njih, a ne znam jesu li išta uradili po tom pitanju?

  10
  • Savjet roditelja u kojem 50% roditelja ne dolazi na sjednice. Savjet roditelja koji zajedno sa direktorom skole krsi zakon pa saziva sjednice po nalogu inspekcije da ispravi ono sto su prekrsili itd. Nema srece od tog savjeta roditelja jel roditelji ne vrijede po lule duvana sto bi se narodski reklo.

 2. A oce li samovoljno direktor Kreckovic OS Daso Pavicic da djake pusta van dvoriste skole da mogu da kupe marendu u prodavnici ili prkari a ne u skolskoj menzi gdje su cijene visoke a i higijenski uslovi nikakvi. Ima li sanitarne da napokon obidje skolsku menzu?
  Hvala.

  9
  8
  • Djeca ne treba da izlaze iz dvorista Skole za vrijeme trajanja nastave u sta ulazi i mali i veliki odmor. Znaci od kada dodju u Skolu pa dok im ne zavrse svi casovi nebi smjela napustati Skolsko dvoriste jer da se nesto nekom djetetu desi na magistrali ili slicno ne bi svi okeani svijeta oprali direktora ni nikoga ko ima veze sa skolom.
   Inace to je jedan od rijetkih dobrih poteza direktora mada mu se mora dati + za trud bez obzira na nebrojene greske koje je napravio.

   11
   5
  • Sto djeca ne nose marendu od kuce, pa im ne treba ni menza ni da izlaze iz dvorista i da idu po prodavnicama da je kupuju.Ne tako davno odgajila sam troje i nikad, ama bas nikad, nisu posli u skolu bez dorucka i upakovane marende, uz puno radno vrijeme, kao samohrani roditelj bez ikakve pomoci djedova i baka.

   9
   2
  • U čemu je problem da marendu kupe prije škole?
   Treba samo da vidite kakva jurnjava je bila preko magistrale ili ulice od semafora do Novljanke kad djeca potrče na odmor. Velika je sreća da su do sada ostali nepovrijeđeni.

   3
   1

Ostavite komentar

*

code