Početna Kultura Građani Boke kotorske mogu da se uključe u projekat Moj muzej

Građani Boke kotorske mogu da se uključe u projekat Moj muzej

0

PR tim projekta Moj muzej pozvao je sve zainteresovane građane Boke kotorske da se uključe u projekat edukativnog i istraživačkog karaktera, koji je usmjeren na stručno oblikovanje i kreativnu prezentaciju kulturno – istorijske i umjetničke građe koju dostavlja široka publika.

Foto: PR tim projekta Moj muzej

Projekat Moj muzej podržalo je Ministarstvo kulture u okviru kampanje ŽivimoKulturu i kreativan je odgovor na krizu izazvanu novim koronavirusom.

Kako je saopšteno, u okviru projekta zaživjele su Viber zajednica i Fejsbuk /Facebook/ stranica koje služe za dijeljenje edukativnih sadržaja i lakše praćenje aktivnosti vezanih za projekat.

Projekat možete podržati praćenjem projektnih aktivnosti putem jednog ili svih kanala, ili širenjem dobre riječi o njemu. Uključivanjem do 5. septrembra daćete posebnu podršku plemenitoj i kreativnoj ideji.

Kako su naveli, ključni doprinos biće uključivanje građana u aktivnosti, što je omogućeno direktno putem vebsajta, ili preuzimanjem obrazaca na temu koja im je važna i slanjem naknadno ispunjenog obrasca i pratećeg materijala na mail info@mojmuzej.me.

Iz PR tima projekta Moj muzej pozvali su roditelje i nastavnike da stimulišu djecu, njihovu radoznalnost, prirodnu znatiželju i istraživački duh, kao i dijalog unutar porodice i zajednice služeći se Vodičem za istraživanje baštine pripremljenim za najmlađe.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code