Početna Društvo GRAĐANI, STRUČNJACI I PREDLAGAČI RASPRAVLJAJU O IZGRADNJI ŽIČARE KOTOR-LOVĆEN-CETINJE

GRAĐANI, STRUČNJACI I PREDLAGAČI RASPRAVLJAJU O IZGRADNJI ŽIČARE KOTOR-LOVĆEN-CETINJE

0

Okrugli sto i javna rasprava o Nacrtu koncesionog akta i Ugovora za projekat izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje biće održana u palati Bizanti tokom popodneva, uz završnu riječ u 17 h.

Javna rasprava koju organizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma i jedinice lokalne uprave počela je 12. a trajaće do 27. marta.
Cilj je da se na organizovan, struktuiran i pristupačan način, kroz komunikaciju sa što više građana, objasni funkcija Nacrta Koncesionog akta za projekat „Izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje” i predložena rješenja.
Takođe neophopdno je pobuditi interesovanje stručnjaka i šire javnosti da se uključe u raspravu i daju konkretne prijedloge, mišljenja i komentare.
Okrugli stolovi biće održani i na Cetinju (sjutra 18. marta u 11 sati u sali Skupštine Prijestonice) i u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma (u petak 27. marta od 11 do 13 sati).
Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt zakona mogu se dostavljati u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me ili preko arhive Ministarstva.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code