Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj zasadila cvijeće na autobuskoj stanici: Poslije...

Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj zasadila cvijeće na autobuskoj stanici: Poslije izbora gradimo novu i modernu

3486
0
Podijeli

Kandidati za odbornike i brojni aktivisti Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj danas su zasadili ukrasno cvijeće u aleji dugoj više od 40 metara na novskoj Autobuskoj stanici. Prema njihovim riječima autobuska stanica je upravo ono mjesto gdje većina ljudi dolazi i odlazi iz našeg grada samim tim od izuzetnog je značaja kako će ona izgledati.

–  Herceg Novi je među rijetkim gradovima u Crnoj Gori i bližem okruženju koji nema modernu i uređenu autobusku stanicu. Naprotiv, ono što imamo danas tjera nas da se stidimo pred svima onima koji dođu u naš grad. Kao grad koji planira da živi i da se razvija od turizma, Herceg Novi mora imati autobusku stanicu koja ispunjava standarde kvaliteta, ne samo radi onih koji posjećuju naš grad nego i radi samih Novljana, rekli su iz Građaske liste za Hercetg Novi Mišo Škobalj.

Picerija i restoran

Građanska lista za Herceg Novi Mišo Škobalj ističe da za svega par dana novska Autobuska stanica može da se očisti, okreči i da se zasadi cvijeće.

–  Ne smijemo prihvatiti nikakve izgovore za trenutno stanje u kojem se autobuska stanica nalazi. Nije tačno da se ne može, nije tačno da se nema novca i vremena.

Jedina istina je da oni koji su svih ovih godina bili na vlasti nisu htjeli ništa da urade jer su se svo to vrijeme međusobno svađali oko toga ko će više našeg novca prisvojiti za sebe. Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj jasno proučuje svima da će poslije izbora upravo oni pokrenuti inicijativu za izgradnju nove i moderne autobuske stanice u Herceg Novom. Nema više vremena za čekanje, ako ovako nastavimo upravo sa ovakve autobuske stanice kupovaće se samo karte u jednom pravcu – za odlazak iz Herceg Novoga –  zaključuju u Građanskoj listi za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

Plaćeni izborni program

Nema komentara