Građanska lista za HN-Mišo Škobalj: Izbor je lak, ili Novljani ili antinovljani!...

Građanska lista za HN-Mišo Škobalj: Izbor je lak, ili Novljani ili antinovljani! Mi gradimo, oni čerupaju!

3809
0
Podijeli

Udruženje privrednika Herceg Novoga kojem je za svega sedmicu dana prišlo 70 uglednih preduzetnika, juče je pomoglo izgradnju puta u Špuljama iznad Novoga, doniranjem miksera betona, a naši članovi su pomogli i u razvlačenju betona, navode u saopštenju iz Građanskae liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj.

Ovih dana, čim mještani Žvinja pripreme teren, naše udruženje će donirati još jedan mikser. Mi ne pričamo, mi radimo.

Picerija i restoran

Ovo je samo početak oživljavanja sela iznad Herceg Novoga, nakon infrastrukure i istovremeno sa njom, krećemo u oživljavanje ambijentalnih sredina i njihovo stavljanje u funkciju razvoja turizma, ulazimo u proces osnaživanja i udruživanja novskih poljovprivrednih proizvođača kako bi bili konkurentni kvalitetom i kvanitetom i plasirali svoje proizvode.

Novsko zaljeđe nema vodu, nema ni autobuske linije do grada. Ti čestiti pregaoci zaslužuju svu moguću pomoć, i dobiće je kada se u Novome budu pitali Novljani, pregaoci kao što su i oni sami.

Novski poljoprivrednici, koji imaju nadaleko po kvalitetu poznate proizvode, živjeće dobro od svoga teškog rada. U kancelariji Udruženja preduzetnika dobiće svu moguću pomoć pri apliciranju za kreditne linije i grantove za razvoj ruralnih područja, organizovaćemo edukacije i Novsku onlajn tržnicu, gdje će svaki Novljanin i svaki novski turistički preduzetnik moći odmah da vidi kojim proizvodima i kojim količinama raspolažu proizvođači, kao i da ih poruči.

Svakoga dana nam iz Podgorice pristižu puni autobusi, i Podgoričani nam drže govore i vode u Novome visoku politiku, a naš grad se raspada!  Da li neko može povjerovati da će se pitanje NATO integracija riješiti u Meljinama?

Pri tome, u istim tim Meljinama, u milionskoj investiciji, nijedan novski privrednik nije dobio niti najmanji posao! Ali njih to ne interesuje. Novi je dotakao dno! Na ivicu provalije su ga doveli upravo ovi koji u ovaj grad svraćaju samo pred izbore i dovode sa sobom oni koji im aplaudiraju za dobre dnevnice. Preko naših leđa se bore za svoje fotelje i za svoje bankovne račune.  I tu je kraj, Tačka. Dalje od toga ih ne zanima i zato je Novi od perjanice crnogorskog turizma postao crna rupa iz koje bježe Novljani, a ne dolaze turisti.

Zato, Novljani, izbor je lak: Ili Novljani, Ili Antinovljani. Mi gradimo, oni čerupaju – poručuju iz Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj.

Plaćeni izborni program

Nema komentara