Početna Društvo Gradska muzika Herceg Novi i mažoretke na Danima piva u Zrenjaninu

Gradska muzika Herceg Novi i mažoretke na Danima piva u Zrenjaninu

10

Ansambl Gradske muzike Herceg Novi i mažoretke gosti su grada Zrenjanina, na poziv TO Zrenjanin, gdje su nastupali na najvećoj i najposjećenijoj gradskoj manifestaciji, 34. Danima piva.

Foto: www.ilovezrenjanin.com

Svečani defile centrom grada izazvao je veliko oduševljenje Zrenjaninaca i gostiju, koji su došli da pozdrave razdraganu povorku mažoretki i Gradske muzike, glavnih promotera Praznika mimoze.

Mažoretke u pratnji muzičara prodefilovali su sinoć Zrenjaninom, dok su ih danas domaćini poveli u obilazak grada i upoznavanje sa gradskim znamenitostima. Posjeta Gradske muzike i mažoretki rezultat je interaktivne saradnje turističkih organizacija dva grada. Dani piva u Zrenjaninu počeli su 26. avgusta i trajaće do 1. septembra.

Foto: www.ilovezrenjanin.com

Nakon Zrenjanina, hercegnovska delegacija sjutra putuje za Osečinu, gdje će takođe upriličiti defile na Festivalu šljiva.

Po povratku, Gradska muzika nastupiće na fešti u Baošićima, 31. avgusta.

10 Komentari

    • ma# ma u pravu si ,toliko su spustili nivo ponasanja i komunikacije da je ovo postalo svima normalno,sada vise ne znam sta je to nenormalno ponasanje, ako je ovo normalno

  1. Ima li Vama dokonim Bokeljima…Crnogorcima…Lacmanima ili kako da vAs jos nazovem a da se ne uvredite ista da vAm odgovara….preselite se u Australiju ..tamo nema ni tenkova..ni mice..nicega…vi i kenguri…pojasite ih i mozete sta hocete ..i kupite tampone…kao na reklami..mozete da vozite biciklo…da letite..kupate se

  2. Sada sam vidio na portalima,kakva bruka za grad ,katastrofa,poslanik na tenku sa divljacima iz navijackih narko kriminalnih grupa.Sta vise treba reci ,bruka za nas grad i sve Novljane !!!

  3. Aaaa pa to smo čekali, interaktivna saradnja…zrenjanin-piva,osečina-šljiva, no kad ste tuda svrnite u jagodinu i čajetinu , em se rimuje em se dobro jede još kod pobratima. Možda se i mića pridruži sa sve tenkom ! Eeee….

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code