Početna Društvo Gradska muzika Herceg Novi i mažoretke na Danima piva u Zrenjaninu

Gradska muzika Herceg Novi i mažoretke na Danima piva u Zrenjaninu

10

Ansambl Gradske muzike Herceg Novi i mažoretke gosti su grada Zrenjanina, na poziv TO Zrenjanin, gdje su nastupali na najvećoj i najposjećenijoj gradskoj manifestaciji, 34. Danima piva.

Foto: www.ilovezrenjanin.com

Svečani defile centrom grada izazvao je veliko oduševljenje Zrenjaninaca i gostiju, koji su došli da pozdrave razdraganu povorku mažoretki i Gradske muzike, glavnih promotera Praznika mimoze.

Mažoretke u pratnji muzičara prodefilovali su sinoć Zrenjaninom, dok su ih danas domaćini poveli u obilazak grada i upoznavanje sa gradskim znamenitostima. Posjeta Gradske muzike i mažoretki rezultat je interaktivne saradnje turističkih organizacija dva grada. Dani piva u Zrenjaninu počeli su 26. avgusta i trajaće do 1. septembra.

Foto: www.ilovezrenjanin.com

Nakon Zrenjanina, hercegnovska delegacija sjutra putuje za Osečinu, gdje će takođe upriličiti defile na Festivalu šljiva.

Po povratku, Gradska muzika nastupiće na fešti u Baošićima, 31. avgusta.

10 Komentari

  • ma# ma u pravu si ,toliko su spustili nivo ponasanja i komunikacije da je ovo postalo svima normalno,sada vise ne znam sta je to nenormalno ponasanje, ako je ovo normalno

   6
   3
 1. Ima li Vama dokonim Bokeljima…Crnogorcima…Lacmanima ili kako da vAs jos nazovem a da se ne uvredite ista da vAm odgovara….preselite se u Australiju ..tamo nema ni tenkova..ni mice..nicega…vi i kenguri…pojasite ih i mozete sta hocete ..i kupite tampone…kao na reklami..mozete da vozite biciklo…da letite..kupate se

  4
  19
 2. Sada sam vidio na portalima,kakva bruka za grad ,katastrofa,poslanik na tenku sa divljacima iz navijackih narko kriminalnih grupa.Sta vise treba reci ,bruka za nas grad i sve Novljane !!!

  17
  9
 3. Aaaa pa to smo čekali, interaktivna saradnja…zrenjanin-piva,osečina-šljiva, no kad ste tuda svrnite u jagodinu i čajetinu , em se rimuje em se dobro jede još kod pobratima. Možda se i mića pridruži sa sve tenkom ! Eeee….

  20
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code