Početna Sport Grand Prix Beograd – trapaši ekipno četvrti, Stanišiću deseto mjesto

Grand Prix Beograd – trapaši ekipno četvrti, Stanišiću deseto mjesto

0

Na tradicionalnom Grand Prix-ju Beograda – Memorijal Milan Šotra u disciplini leteće mete/trap, na streljani Kovilovo kraj Beograda, nastupili su crnogorski takmičari Nikola Perišić, Dragan Mrkajić, Ivo Stanišić i Jovica Marković.

– Stanišić je bio najuspješniji sa 107 pogodaka i 10. mjestom. Sa 106 pogodaka na 13. mjestu je J. Marković, 24.mjesto zauzeo je Mrkajić sa 104 goluba, dok je Perišić bio 32. sa 102 pogotka. Ekipno su momci bili četvrti, tako da je ukupan utisak zadovoljavajući, iako znamo da su ovi rezultati za njih na donjoj granici mogućnosti, saopšteno je iz Streljačkog Saveza Crne Gore.

Konkurencija je bila izuzetna, a učestvovalo je 85 strijelaca iz 13 zemalja. U prilog tome govori podatak da je pobjednik šampion Evrope iz 2017, Slovenac Boštjan Maček, te da su mnogi finalisti evropskih i svjetskih takmičenja ostali bez finala.

Pored Mačeka, podijum je pripao i domaćem takmičaru Nemanji Smiljaniću, te svjetskom rekorderu (trap mix tim) i “zlatnom momku” trap streljaštva, Lorencu Ferariju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code