GRANIČNA POLICIJA I PRIVREDNICI – ĐACIMA SUTORINE

GRANIČNA POLICIJA I PRIVREDNICI – ĐACIMA SUTORINE

67
0
Podijeli

teacherPolicajci granične policije Herceg Novi su u saradnji sa privrednicima iz novskog naselja Sutorina pokrenuli akciju u kojoj su područnom odjeljenju O.Š. „Dašo Pavičić” u Sutorini donirali televizor, štampač i DVD plejer.
Donaciju je jutros u prostorijama škole, ispred područne jedinice policije uručio policajac Željko Todorović zajedno sa predstavnikom Mjesne zajednice Sutorina, direktoru škole „Dašo Pavičić” Nikoli Stojanoviću. Prema njegovim riječima, iz pogranične policije su najavili dalju saradnju sa školom i pomoć pri organizaciji i radu, koja im je od velikog značaja. „Vi znate da je to poveći školski objekat u kojem je malo djece, a škola nije u mogućnosti da to sve održava kako bi trebalo. Ipak, prošle godine uložili smo poprilična sredstva i uspjeli da okrečimo i uredimo učionice. Gledali smo da pošaljemo i najbolje nastavnice da bi ta djeca bila u potpunosti zadovoljna boravkom i radom u školi, da ne bi zbog toga težili da dođu u tijesnu matičnu školu”.
Područno odjeljenje O.Š. „Dašo Pavičić” pohađaju 22 đaka, u 5 odjeljenja – I, II i III razred kombinovano i IV i V razred kombinovano, a časove održavaju dva razredna nastavnika.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code