Početna Naslovna Harpers Bazaar: Crna Gora na listi najprivlačnijih destinacija za putovanje

Harpers Bazaar: Crna Gora na listi najprivlačnijih destinacija za putovanje

2

Britansko izdanje renomiranog magazina Harpers Bazaar svrstao je Crnu Goru u deset inspirativnih destinacija koje treba posjetiti u ovoj godini, nakon ukidanja restriktivnih mjera širom svijeta.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) saopšteno je da se u društvu svjetski popularnih, egzotičnih destinacija, kao što su Maldivi, Australija i Meksiko, našla i Crna Gora, zauzimajući šestu poziciju, kao jedna od najprivlačnijih destinacija za post-pandemijsko putovanje.

„Autor članka Top post-pandemijska lista za one željne putovanja: 10 predivnih destinacija, ističe da, iako ova godina nije počela onako kako su se svi nadali i očekivali, već možemo planirati i strpljivo čekati vrijeme kada će putovanja ponovo biti moguća“, navodi se u saopštenju.

Harpers Bazaar Crnu Goru opisuje kao luksuznu destinaciju, ali i zemlju bogatu prirodnim ljepotama, kao i kulturnim i istorijskim znamenitostima.

U članku se navodi da utočište imućnih i njihovih impozantnih jahti, Crna Gora, koja se nalazi nedaleko od Splita na Jadranskom moru, nudi puno sjaja i glamura i za ostale.

“Na proljeće se očekuje otvaranje prvog evropskog One&Only rizorta, a nije slučajnost što su odabrali baš ovu zemlju. Kotorski zaliv, poznat i kao Bokokotorski zaliv, se mora naći na vašoj listi, zbog nevjerovatne ljepote, sa kristalno čistim morem i impozantnim planinama tik uz obalu. Na ovom mjestu vidjećete srednjevjekovne gradiće, manastire izgrađene na liticama i palate čiji stil gradnje podsjeća na Veneciju”, dodaje se u članku.

Članak se može pogledati na linku: https://www.harpersbazaar.com/uk/travel/g35153520/best-travel-destinations-2021/

2 Komentari

  1. Nedopustivo vulgarna i maliciozna prva recenica u kojoj se CG opisuje kao nekadasnji rezervat oligarha, kao I da se nalazi juzno od Splita, kao da je Split New York, a Crna Gora selo. Od svega sto imamo I sto smo, novinar se drsko usudjuje da nas na ovaj nacin predstavi.
    Neuko.

    9
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code