Početna Turizam “Hello travel Boka” predstavljen Beograđanima

“Hello travel Boka” predstavljen Beograđanima

0

Specijalno izdanje turističkog magazina „Hello travel Boka”, posvećeno promociji Tivta, Kotora i Herceg Novog promovisano je u hotelu Hilton u Beogradu. Promociji je prisustvovao i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Opštine Tivat, Siniše Kusovca čitaoci širom regiona biće u prilici da se upoznaju sa najboljim što Boka ima u hotelskoj i ugostiteljskoj ponudi, kulturnim događajima i sadržajima, istoriji, tradiciji i turizmu. Od plaža i hotela, prilika za uživanje u adrenalinskim sportovima i festivalima, do gostoljubivih Bokelja, sve je opisano u dvojezičnom magazinu na 196 strana.

Pored TO iz Boke, strateški partner na realizaciji projekta, je JP Morsko dobro.

Prema riječima direktorice Nacionalne TO, Željek Radak Kukavičić Crna Gora je mala zemlja, ali vrlo raznovrsna i bogata brojnim pričama i temama.

– Sigurna sam da ćemo uskoro imati još neku ediciju i neku posebnu priču o ponudi i onome što daje Crna Gora. Činjenica je da su pojedine zemlje poznate po fjordovima, a najveći i najljepši fjord na Mediteranu je Bokotorski – navodi Radak Kukavičić.

Prema riječima urednika magazina Roberta Čobana, Boka je jedna od najinspirativnijih regija u bivšoj Jugoslaviji i na Balkanu, ali i u Evropi u cjelini.

– Kao urednik mnogih časopisa i kao putopisac, obišao jedan veliki dio svijeta. Boka je po meni jedan od naljepših spojeva prirode, kulture i uticaja sa svih strana. To je fascinatno mjesto gdje možete vidjeti svijet u malom – ističe on.

U magazinu se, kad je riječ i Tivtu, insistira na mješavini starog i savremenog luksuznog turizma. To je mjesto za svakoga, mjesto gdje je omogućen provod i za bogate, ali i one sa manje novca, istakao je Čoban.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code