Početna Turizam “Hello travel Boka” predstavljen Beograđanima

“Hello travel Boka” predstavljen Beograđanima

0

Specijalno izdanje turističkog magazina „Hello travel Boka”, posvećeno promociji Tivta, Kotora i Herceg Novog promovisano je u hotelu Hilton u Beogradu. Promociji je prisustvovao i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Opštine Tivat, Siniše Kusovca čitaoci širom regiona biće u prilici da se upoznaju sa najboljim što Boka ima u hotelskoj i ugostiteljskoj ponudi, kulturnim događajima i sadržajima, istoriji, tradiciji i turizmu. Od plaža i hotela, prilika za uživanje u adrenalinskim sportovima i festivalima, do gostoljubivih Bokelja, sve je opisano u dvojezičnom magazinu na 196 strana.

Picerija i restoran

Pored TO iz Boke, strateški partner na realizaciji projekta, je JP Morsko dobro.

Prema riječima direktorice Nacionalne TO, Željek Radak Kukavičić Crna Gora je mala zemlja, ali vrlo raznovrsna i bogata brojnim pričama i temama.

– Sigurna sam da ćemo uskoro imati još neku ediciju i neku posebnu priču o ponudi i onome što daje Crna Gora. Činjenica je da su pojedine zemlje poznate po fjordovima, a najveći i najljepši fjord na Mediteranu je Bokotorski – navodi Radak Kukavičić.

Prema riječima urednika magazina Roberta Čobana, Boka je jedna od najinspirativnijih regija u bivšoj Jugoslaviji i na Balkanu, ali i u Evropi u cjelini.

– Kao urednik mnogih časopisa i kao putopisac, obišao jedan veliki dio svijeta. Boka je po meni jedan od naljepših spojeva prirode, kulture i uticaja sa svih strana. To je fascinatno mjesto gdje možete vidjeti svijet u malom – ističe on.

U magazinu se, kad je riječ i Tivtu, insistira na mješavini starog i savremenog luksuznog turizma. To je mjesto za svakoga, mjesto gdje je omogućen provod i za bogate, ali i one sa manje novca, istakao je Čoban.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code