HERCEG FEST: ZAPOŠLJAVAMO PO SISTEMATIZACIJI

HERCEG FEST: ZAPOŠLJAVAMO PO SISTEMATIZACIJI

159
0
Podijeli

Reagujući na tekst našeg portala „Lokalna samouprava u Herceg Novom zapošljava nove službenike ili nove glasače” v.d. direktor JUK „Herceg fest”, Ljubko Popović potvrđuje da je “Herceg fest” raspisalo konkurs za slobodno radno mjesto higijeničarke.

– Informacija je tačna. Obzirom da je 31.06.2014. godine higijeničarka koja je do tada radila ispunila uslove za starosnu penziju, to je bilo neophodno raspisati konkurs za prijem nove higijeničarke.
Napominjem da je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u JUK “Herceg fest” za poslove i zadatke higijeničarke predviđeno dva (2) izvšioca, a trenutno na tim poslovima imamo jednog izvršioca. Ne razmišljamo da zaposlimo drugog izvršioca.
Citiram dio Vašeg teksta: „U javnim preduzećima situacija je još drastičnija i novozaposlenih je trostruko više”.
Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta JUK “Herceg fest”, za obavljanje poslova i zadataka u okviru djelatnosti predviđeno je trideset (30) izvršilaca.
Trenutno je za obavljanje svih poslova u okviru djelatnosti JUK “Herceg fest” u radnom odnosu sedamnaest (17) zaposlenih, uključujući i novoprimljenu higijeničarku, te jednog zaposlenog na porodiljskom odsustvu. (što nije ni drastično, a ni trostruko više).
Tih devetnaest radnika obavlja cjelokupnu djelatnost JUK”Herceg fest” od organizacije praznika, festivala, književnih večeri, koncerata, pozorišnih i drugih zabavnih programa i t.d. kao i poslove korišćenja i upravljanja tvrađavama: Kanli kula, Forte mare, Španjola, kućom Iva Andrića, Dvoranom PARK, Domom kulture Bijela, kao i drugim javnim površinama za organizovanje kulturnih i umjetničkih programa.
Toliko, a za sve potrebne i precizne informacije uvijek ste dobrodošli – kaže na kraju reagovanja v.d. direktor, dipl. prav.Ljubko Popović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code