Herceg Novi i Banja Luka ostvarili saradnju u promociji turističke ponude

Herceg Novi i Banja Luka ostvarili saradnju u promociji turističke ponude

4
Podijeli

Turističke organizacije Herceg Novog i Banja Luke ugovorile su saradnju o uzajmnoj promociji prethodnog vikenda.

Wikipedia

Saradnja je ozvaničena prilikom predstavljanja hercegnovske ponude u Banjaluci na glavnom gradskom trgu gdje su predstavnici TO Herceg Novi na štandu dijelili propagandni materijal – opšte brošure o gradu, kao i pojedinačne cjenovnike u svim vrstama smještajnih kapaciteta u gradu.

Picerija i restoran

U skladu sa dogovorom o saradnji, domaćini su obezbijedili medijsku pokrivenost predstavljanja koje je realizovala TO Herceg Novi, kao i susrete sa tamošnjim turističkim agencijama. Interesovanje posjetilaca je bilo veliko, kažu u novskoj TO.

Oni pozivaju sve zainteresovane koji žele da nekog sljedećeg vikenda predstave  ponudu u Banjaluci. Naredna posjeta je već zakazana za 12. i 13. maj, kada će ponudu na glavnom gradskom trgu u Banjaluci predstaviti hercegnovska agencija Trend travel.

– Svi turistički privrednici Herceg Novog, ukoliko žele, mogu se prijaviti TO Herceg Novi sa naznakom kojeg vikenda žele da se predstave, a mi ćemo obezbijediti štand, brendiranje i medijsku pokrivenost – obavještavaju iz TO Herceg Novi.

4 Komentari

  1. Nikada odmaci od trzista banja luke necemo.
    Nikada necemo rijesiti problem guzvi ljeti…
    Nikada necemo dici cijenu i vrijednost gradu. Nikada. I kraj.

    7
    7

Ostavite komentar

*

code