Početna Turizam Herceg Novi među 10 najboljih destinacija za pecanje u Evropi

Herceg Novi među 10 najboljih destinacija za pecanje u Evropi

4

FishingBooker, najveća onlajn turistička kompanija koja omogućuje pretragu i rezervaciju ribolovačkih ekspedicija širom svijeta, objavio je najboljih 10 destinacija za pecanje u Evropi, i Herceg Novi je među njima. Spisak je formiran na osnovu brojnih faktora poput recenzija klijenata, raznovrsnosti ribe koje lokacija nudi i sveukupnog doživljaja na destinaciji.

Kako navode na sajtu FishingBooker, Herceg Novi je pravi mali tropski raj na Jadranu gdje posjetioce dočekuju toplo sunce, druželjubivi i opušteni domaćini i miris preukusnih morskih riba.

Picerija i restoran

-Herceg Novi posjeduje sve što sačinjava jedno idealno ljetovalište – predivne plaže, idilični stari grad u kaldrmi, bezbroj restorana i bogat noćni život. Za pecaroše Herceg Novi nudi preukusne hobotnice, bodeljke, zubatac, šanpjer, kao i sabljarke i plavorepe tune, dodaju iz FishingBooker-a.

Pored Herceg Novog na spisku najboljih evropskih destinacija za pecanje su se našli Dubrovnik (Hrvatska), Štokholm (Švedska), Merbelja (Španija), Bled (Slovenija), Funčal, Madeira (Portugal), Invernes (Škotska), Kosta Adehe, Tenerife (Španija), Santorini (Grčka) i Lisabon (Portugal)

FishingBooker je najvijeća svijetska platforma za povezivanje ribolovaca sa kapetanima i ribolovačkim ekspedicijama, sa preko 25,000 mogućih ekspedicija u preko 1,750 gradova širom svijeta.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code