Početna Turizam Herceg Novom šampionski pehar i osam medalja na sajmu turizma u Novom...

Herceg Novom šampionski pehar i osam medalja na sajmu turizma u Novom Sadu

6

Opština Herceg Novi dobitnik je pehara 52. međunarodnog sajma turizma LORIST u Novom Sadu, a gradski festivali i ponuda nagrađeni su sa osam medalja za vrhunski kvalitet, saopšteno je iz lokalne uprave.

Pehar predstavlja potvrdu doprinosa Herceg Novog razvoju turizma i kvalitetnih sadržaja, a velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet manifestacije pripale su Prazniku mimoze, Hercegnovskom filmskom festivalu i Hercegnovskom strip festivalu.

Zlatnu medalju za vrhunski kvalitet hotela zaslužio je hotel „Palmon Bay“, za vrhunski kvalitet usluge restorana „Gradska kafana“, za vrhunski kvalitet usluge etno selo „Malo selo“, dok je srebrnu medalju dobio hotel „Play“ za kvalitet usluge hotela. Veliku zlatnu medalju je osvojio i hotel „Casa Del Mare“ u Kamenarima.

Priznanja su uručena na sinoć održanoj Večeri šampiona, kojoj su prisustvovali predstavnici Opštine Herceg Novi, na čelu sa predsjednikom Stevanom Katićem i potpredsjednikom Milošem Konjevićem, kao i direktor Pavle Obradović u ime lokalne Turističke organizacije. Priznanje za Hercegnovski strip festival primio je jedan od organizatora Nebojša Mandić, a u ime kompanije „Lighthouse of Montenegro“, u okviru koje posluje „Gradska kafana“ nagradu je preuzeo izvršni direktor Jovan Vukalović.

Dodjelu pehara i medalja za Herceg Novi uljepšale su svojom koreografijom gradske mažoretke, što je izazvalo oduševljenje dobitnika nagrada i organizatora manifestacije.

Veče šampiona organizovano je u okviru 52. Međunarodnog sajma turizma „Lorist“ u Novom Sadu, na kojem Turistička organizacija  Herceg Novi predstavlja ponudu grada, promoviše sadržaje u postsezonu, kao i program dočeka Nove godine i 51. Praznika mimoze.

6 Komentari

    • Katicu radi puteve i sredjuj grad kako ste i krenuli,a ovim neradnicima sto po cijeli dan sjede po toj opstini i pisu komentare po portalima,da sam na tvoje mjesto ne bi ni davao plate.

      11
      2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code