Početna Društvo Hercegnovska policija u pojačanoj kontroli radi otkrivanja droga i oružja, pomaže i...

Hercegnovska policija u pojačanoj kontroli radi otkrivanja droga i oružja, pomaže i pas

21

Policijski službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Herceg Novi, obavljaju pojačanu kontrolu lica i putničkih motornih vozila na području opštine, a danas im je u tome pomagao i obučeni pas.

– Kontrolu sprovodimo shodno planskim aktivnostima, a s ciljem suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, kao i pronalaska vatrenog oružja i predmeta koji mogu biti korišćeni u krivičnim djelima i prekršajima – kaže starješina interventne jedinice, Danilo Mališić.

Prema njegovim riječima u tim kontrolama često se koristi i službeni pas, koji je obučen za otkrivanje više vrsta opojnih droga.

U toku je sprovođenje aktivnosti u kojoj se koristi službeni pas. Na terenu, kako ističe Mališić, policijski službenici Herecg Novog gotovo svakodnevno zaplijene određene količine narkotika.

Policija redovno obilazi škole i mjesta gdje se okuplja mlada populacija i obavljaju pojačane kontrole za njih interesantnih lica. Cilj je pronaći lica koja prometuju i uživaju opojne droge, da bi bezbjednost u gradu bila na najvećem mogućem nivou, ponavlja komandir Interventne jedinice Danilo Mališić.

On najavljuje da će u toku turističke sezone biti pojačane kontrole na teritoriji cijele hercegnovske opštine, sa posebnim aktivnostima u suzbijanju svih oblika kriminala.

21 Komentari

 1. NIKAD NECE BITI PRAVDE DOKLE GOD MNOGI ..SUMNJIVI..NE DOKAZU PORIJEKLO IMOVINE A TAKVIH JE MASA U VLASTI I OPOZICUJI I CRKVI ITD .SVI SU U BIZNIS NARKODILERI SU GRADJEVINCI UGOSTITELJI ITD PRAONICE NOVCA . RISTO I BRATIJA ISTO GRADJEVINCI I BIZNISMENI NISU U CG PROBLEM ZAKON O VJEROISPOVIJESTI VEC KOLAC TJ NOVAC KOJI SVI ZELE DA KONTROLISU A SVOTE NISU MALE VEC OZBILLJNA SUMA .ZATO SVI IMAJU SVOG ..RUSA.. TJ FINANSIJERA A NAROD NEKA BLEJI SUPLJIH NOVCANIKA .POZDRAV ZA POSTENE I SKROMNE GRADJANE CG KOJI ZIVE OD SVOG RADA

  34
  2
 2. Ako idje u svijetu postoji ovakva praksa da se putem medija obavjestava da ce biti zaustavljanja vozila,pretresi,itd sve zbog droge,neka mi neko kaze…hvala!

  30
 3. Bogu Hvala da je tako !!!
  Ali pretresajte sve redom i ne najavljujte !! posebno one koji voze kola od 10,20 hiljada a ne rade nista !!!
  pogotovo po rivjeri !!!

  54
  1
  • Koji voze kola od 10,20.000 e? Druze kada komentarises izjasni se bolje…!Sta pomorac koji vozi auto od 50.000 npr ili od 20.000 …neko ko proda parcelu i kupi auto od 20.000….Ti ne treba da se sekiras za to koja ce kola zaustavljati…oni znaju dobro ko je u kriminalnom miljeu a ko nije….pogotovo danas u 21 vijeku kada se snima,prisluskuje…. itd…a onaj cuveni krimos nazovimo ga tako sto je ubijen prije par god ovdje….vozio je reno klio 2 stari auto 😊

   15
   2
 4. Suzbijte kriminal u vasem kolegijumu jer nije moguce da neko ko ima 400e platu vozi automobile od 10.000-20.000… Isto tako velika vecina Vas ima apartmane i restorane a śljegli ste prije par god. Bice prodali djedovinu pa uzeli… Cast izuzecima i postenim policajcima i inspektorima…

  89
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code