HERCEGNOVSKI MATURANTI KRAJEM AVGUSTA NA EKSKURZIJU

HERCEGNOVSKI MATURANTI KRAJEM AVGUSTA NA EKSKURZIJU

164
0
Podijeli

ivan goran kovacicŠkolsku 2013/2014 godinu u SMŠ Ivan Goran Kovačić na Savini pohađaće u odnosu na prošlu godinu manje učenika. Direktor Momir Dragićević za naš radio pojašnjava da je to zbog manjeg priliva učenika iz osnovnih škola, pa će ove godine biti jedno odjeljenje manje. Ipak, sa djecom koja su došla iz drugih sredina, u školi će biti približan broj učenika kao i prošle godine, oko 1.100″.

Sjutra od 8-12 h u prostorijama škole obavljaće se potvrda upisa za učenike II, III i IV razreda, dok će u četvrtak biti organizovana dva kolektivna roditeljska sastanka, povodom odlaska na matursku ekskurziju. U 10 h biće sastanci za učenike prve smjene, dok za učenike druge smjene i maturskih razreda roditeljski sastanci počeće u 11:30 h. Krajem mjeseca, maturante očekuje i jedan od najuzbudljiviji događaja tokom četvorogodišnjeg obrazovanja, polazak na matursku ekskurziju. Osmodnevno putovanje počeće 30. odnosno 31. avgusta od 14 h, a maturanti će kao i proteklih godina obići Budimpeštu, Beč i Prag.
Kao i prethodnih godina i ovaj ljetnji raspust iskorišćen je da se prostorije škole srede za predstojeću školsku godinu, pa je pored krečenja holova i učionica i opravke namještaja, obavljena i izolacija na krovu fiskulturne sale, a renovirana je i fasada škole što su finansirali donacijama prijatelja škole.
Dragićević je dodao i da se nada da u narednoj školskoj godini neće više imati problema sa kanalizacionim odvodima, jer se dosta radilo na boljem kanalisanju atmosferskih voda, zbog kojih je ranije plavila sala restorana.
„Kad je riječ o opremi, servisirali smo kompjutere i štampače, tako da će nastavna godina početi u potpuno zadovoljavajućim optimalnim uslovima – kaže Dragićević.

Picerija i restoran

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code