Početna Društvo Hercegnovski odbornici se odrekli naknade za borbu protiv koronavirusa

Hercegnovski odbornici se odrekli naknade za borbu protiv koronavirusa

10

Svi odbornici Skupštine opštine Herceg Novi odrekli su se februarske nadoknade u korist Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti. Za ovu namjernu će iz budžeta Opštine Herceg Novi biti uplaćeno oko 8 hiljada eura.

-Uzimajući u obzir stanje u kojem se nalazimo, nadam se da ćemo ovim činom pomoći našim zdravstvenim radnicima koji ovih dana vode nezapamćenu i izuzetno tešku borbu sa podmuklim neprijateljem, poručio je predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Nikola Samardžić.

On se zahvalio svim odbornicima i odborničkim klubovima na saradnji i ujedinjenosti u ovoj teškoj situaciji, te poručio građanima Herceg Novog da u predstojećim danima svi pokažemo solidarnost, budemo disciplinovani i držimo se naredbi i preporuka koje dolaze sa državnog i lokalnog nivoa.

10 Komentari

 1. Pazi koliki je to bezobrazluk?Dati plate samo njima u zgradi opštine a to su najvece plate,a za nas ostale radnike sto radimo,kad bude…pa stidite se.Sto jednom nama prvo ne date,pa vi gospodo sačekajte!!!

  23
  2
 2. Vasi zaposleni ce vam zapamtiti sto u ovakvim trenucima vi gospodo niste dali VASIM zaposlenima zarade za februar a sebi ste isplatitli.Vidimo se na izborima

  15
  2
 3. Sta je sa platama Sportskom Centru? Mi mozrmo i bez para da kupimo osnovne stvari.Mi smo supermeni.Sramite se,na ovu krizu ne dajete ljudima zaradjeno

  16
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code