Početna Društvo Hercegnovski “Vodovod i kanalizacija” u akciji pomoći za postradale u Glini

Hercegnovski “Vodovod i kanalizacija” u akciji pomoći za postradale u Glini

7

Kolektiv DOO “Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi uključio se u humanitarnu akciju “Čovjek čovjeku” u okviru koje se prikuplja pomoć za postradale od zemljotresa u Glini (Hrvatska).

Pomoć koju je ovo preduzeće sakupilo treba da krene za Glinu u četvrtak ujutro, 8. aprila.

Pozivaju građane koji žele da se uključe u akciju i pomognu, priloge mogu dostaviti u direkciji Vodovoda, Desete hercegovačke brigade br. 3 kod sekretarice društva ili u pogonu Vodovoda u Zelenici kod Stefana Markovića.

Prilozi se prikupljaju 6. aprila do 13 časova i 7. aprila do 10 časova. Prikupljaju se isključivo gotova jela i higijenski materijal.

7 Komentari

 1. BRAVO ZA OLIVERU SVAKA CAST LIJEP GEST I SIMBOLICNO DA SVAK KUPI GOTOVO JELO ILI DA PRILOG. NEKOME TO MNOGO ZNACI JER SU TI LJUDI POGODJENI ZEMLJOTRESOM I OSTALI SU MNOGI BEZ ICEGA. ONA JE UVELA LIJEPU STRANU HUMANOSTI STO OVI PRIJE NJE DIREKTORI NISU IMALI. KAD SE SJETIM SAMO ERE SABANOVICA I KASNJENJA PLATE, A BAHATOSTI I BEZOBRAZLUKA NJEGOVIH LJUBIMACA.NEKI SU MOGLI SVE A VECINA NISTA. BRAVO OLIVERA I SVAKA TI CAST.

  7
  2
  • Prilog koji je vodovod skupio je od dominacija koju su radnici sami priložili… A vodu plaćamo onoliko koliko je potrošimo, kao i struju i sve ostalo… Žali li se neko na račune za telefon, za hranu…

 2. Pozdravlam odluku! Veliki pozdrav za dva najbolja radnika vodovoda Cetka i Suka koji svoj posao rade maksimalno i profesionalno i odgovorno!!!

  10
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code