”HILJADU I NEŠTO “PRLJAVIH” GRAĐANA “ČISTOM” PREDSJEDNIKU DEJANU MANDIĆU”

”HILJADU I NEŠTO “PRLJAVIH” GRAĐANA “ČISTOM” PREDSJEDNIKU DEJANU MANDIĆU”

310
0
Podijeli

izbor logoDanas su se otvorenim pismom ”Hiljadu i nešto “prljavih” građana “čistom” predsjedniku Dejanu Mandiću”, obratili iz Udruženja građana “Izbor”. Pismo objavljujemo u cjelosti.
“Predsjedniče ,
Kao što rekoste u Vašem pismu od 29.08.2013. citiram – „sve insinuacije i prljava politikantska podmetanja govore najbolje o onima koji se time bave”.
Mislite li na hiljadu prljavih građana koji su potpisali inicijativu, koje ponižavate, a sada i vrijeđate, ali od koga je dobro je, moglo je i gore.
Mi „prljavi građani” moramo da konstatujemo da Vi uvijek mnogo govorite, a ništa ne kažete, no dobro . Mi smo Vas „provalili”, obmanjujete javnost, Odbornike, građane, a stiče se utisak i samog sebe. Da više ne bi bilo nesporazuma hiljadu i nešto “prljavih građana” postavlja pitanja „čistom predsjedniku”:
1. Kako ste Odlukom od 26.12.2006. koju ste sami donijeli da osnivate Agenciju za upravljanje javnim parkiralištima i garažama na teritoriji Opštine Herceg Novi kao poseban organ lokalne uprave osnovali pravno lice (d.o.o) pod istim nazivom ?
2. Kako ste obmanuli Centralni registar privrednog suda i sa tom odlukom formirali preduzeće koje se zove identično Agencija za upravljanje javnim parkiralištima i garažama doo, registovana dana 25.06.2007.?
3. Kako, kada Vam je trebala Odluka Skupštine za osnivanje preduzeća?
4. Kako ste nelegalno Vašem porodičnom preduzeću dali legitimitet da nelegalno zauzme naše ulice i nelegalno pljačka narod?
5. Kako ste držali odbornike i sve građane u zabludi da ste registrovali Agenciju, a ne Vaše porodično preduzeće?
6. Kako ste iz opštinskog budzeta Vašem preduzeću poklonili 362.000 eura?
7. Kako ste skupštinskom Odlukom od 16.04.2010. koja se odnosi na formiranje J.P. „Parking servis” to novo preduzeće proglasili pravnim naslednikom nepostojeće Agencije za upravljanje javnim parkiralištima i garažama na teritoriji Opštine Herceg Novi?
8. Zašto ga niste proglasili pravnim nasljednikom Vašeg preduzeća Agencije za upravljanje javnim parkiralištima i garažama na teritoriji Opštine Herceg Novi doo?
9. Zašto tom Odlukom prestaje da važi Odluka o osnivanju nikada osnovane Agencijeza upravljanje javnim parkiralištima i garažama na teritoriji Opštine Herceg Novi?
10. Zašto tom Odlukom niste ukinuli i nepostojeću odluku Skupštine potrebnu za formiranje Vašeg preduzeća?
11. Kako ste prenijeli iz nepostojeće Agencije u JP „Parking servis” garaže i opremu ?
12. Kako ste, kada i kojom Odlukom ugasili Vaše preduzeće Agenciju za upravljanje javnim parkiralištima i garažama Herceg Novi doo?
13. Zašto ste ugasili to preduzeće?
14. Gdje su pare koje su ostale na računu Vašeg preduzeća?
15. Zašto i dalje novoformirano J.P.„Parking servis” uzima nelegalno novac građanima?
16. Da li mislite da je ovo organizovani kriminal, ako nije, šta je ?
17. Zašto ne pozovete policiju za privredni kriminal, nego inspekcije, niste valjda mislili na sanitarnu, komunalnu i tržišnu inspekciju??
18. Zašto krijete elemente Ugovora sa partnerom iz Beograda ?

P.S. Da ne zaboravimo, kažite nam koliko imate stanova u Beogradu, na kojim su adresama i ko u njima živi, da li imate račune u beogradskim bankama i eventualno po neki sef?
U nadi da ćete jednom u životu malo reći, a kazati istinu, unaprijed zahvalni i nestrpljivi hiljadu i nešto ”prljavih” građana” – navodi se u otvorenom pismu potpisanom sa “Hiljadu plus jedan „prljavi” građanin Dušan Radović Krušo”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code