HITNO: Za Ivu, do četvrtka, treba obezbijediti 300 hiljada eura

HITNO: Za Ivu, do četvrtka, treba obezbijediti 300 hiljada eura

6
Podijeli

iva bijelic njemackaZa jedanaestogodišnju Novljanku, Ivu Bijelić, koja je oboljela od sarkoma i na klinici je u Njemačkoj, za liječenje je hitno neophodno do četvrtka uplatiti 300.000 eura. Od toga zavisi nastavak terapija.

Novac, je, naime, neophodan za operaciju i postoperativni period, a kako saznajemo tom operacijom trebalo bi da joj budu “uklonjeni” tumori na koljenu, butnoj kosti i karlici.

Picerija i restoran

Otežavajuća okolnost je što iz klinike sada zahtijevaju da im se uplati kompletna suma novca, a ne kao do sada za svaku terapiju ponaosob. Stoga porodica, Ivini prijatelji i svi koji su uključeni u akciju prikupljanja novca apeluju na sve dobre ljude i one koji su u mogućnosti, da kao i do sada učestvuju i doniraju onoliko novčanih sredstava koliko su u mogućnosti.

Račun u Crnogorskoj komercijalnoj banci za uplate iz Crne Gore:

na ime Pero Bijelić 510000000112383270

Za uplate iz inostranstva :

Field 56 – Intermediary bank:
Swift Address DEUTDEFF
Name Deutsche Bank AG Frankfurt

Field 57 – Account with Institution:
Party Identifier 100 9363045 0000
Swift Address CKBCMEPG
Name CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA AD PODGORICA

Field 59 – Beneficiary Customer:
IBAN ME25510260797324001246
Name & Address BIJELIC R. PERO
MICA VAVICA 5
85340, Herceg Novi, MONTENEGRO

 

6 Komentari

 1. Zasto se u ovu pricu ne ukljuce svi nasi poznati sugradjani : vaterpolisti, sestre Dabović, Vlado Georgijev, Rambo Amadeus, Staniša Mandić i dr. koji znaju mnogo ljudi i mogu mnoge da animiraju a i sami su dobro situirani. Mogao bi da se napravi humanitarni koncert na trgu ili kuli, neka utakmica i sl…….Neko od ovih pomenutih sigurno poznaje i Djokovića ili druge sportiste i pjevače koji mogu da se uključe u akciju.
  Dajmo Ivi šansu da živi i da se radujemo uz njen božanstveni dječiji osmjeh.

 2. Ljudi, šta mislite o tome da pišemo Novaku Djokoviću i drugim takvim ljudima o ovom prpblemu? Nadajmo se samo da će pročitati.
  Jadna je i Srbija i Crna Gora kad lečimo ovako našu decu.
  Daće Bog sve najbolje.
  Pozdrav iz Srbije.

 3. Molim vas neka se ukljuci cijela Crna Gora. Jedino cemo tako skupiti. Apel radiju Jadran da uputi pismo Skupstini Crne Gore da se poslanici odreknu jedne dnevnice.
  Hitno se obratiti svim preduzecima i lancima marketa.
  Iva nam se mora vratiti sa osmijehom.

 4. Hitno danas zaustaviti ministra Segrta, eto ga u Novi radi Bolnive Meljine i tražiti da se država uključi u pomoć oko liječenja ovog bolesnog djeteta.

Ostavite komentar

*

code