HOLANDSKI DAMEN PRIPREMIO DUGOROČNI PLAN RAZVOJA BRODOGRADILIŠTA

HOLANDSKI DAMEN PRIPREMIO DUGOROČNI PLAN RAZVOJA BRODOGRADILIŠTA

154
0
Podijeli

Predstavnici kompanije „Damen” iz Holandije, koja predstavlja jednu od najvećih kompanija u oblasti brodogradnje, a koja je zainteresovana za privatizaciju „Jadranskog brodogradilišta” Bijela, danas su predsjednika Dejana Mandića upoznali sa programom dugoročnog razvoja brodogradilišta.

U sklopu posjete Crnoj Gori, predstavnici ove kompanije, su obavili razgovore sa menadžmentom brodogradilišta kao i sa predstavnicima Sindikata.
Oni su ovom prilikom željeli da predstave kompaniju, u sklopu čije grupacije radi preko 40 brodogradilišta širom svijeta, koja pokriva komercijalni i jahting program.
Takođe su istakli da su veoma zainteresovani da učestvuju u privatizaciji brodogradilišta i da su u sklopu svoje ponude veoma ozbiljno za to i pripremljeni. Sastanku su, ispred holandske kompanije, prisustvovali Hennie den Toom i Eel Kant.
Podsjećamo da je rok za dostavljanje dokumenata za kvalifikaciju na javnom tenderu za prodaju 61,5749% kapitala akcionarskog društva Jadransko brodogradilište A.D. Bijela, istekao 17. februara.
U skladu sa pravilima i uslovima Tendera, u predviđenom roku, pristigla je dokumentacija i kompanija Fincantieri S.p.A., Italija Damen Shipyards Group, Holandija i Konzorcijum, Blotraco Shipping Ltd Kipar, Roman Denkovych i UAB Litana ir KO Litvanija.
Rok za podnošenje obavezujućih ponuda na Tenderu je 15. april 2014. godine do 12 časova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code